Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

30 nových notebooků MSI a 3D model navrch

4.3.2010, Jan Vítek, aktualita
30 nových notebooků MSI a 3D model navrch
Společnost MSI si pro letošní CeBIT představila mnoho nových produktů, mezi něž patří na třicet nových notebooků včetně 3D modelu s NVIDIA 3D Vision. Patří mezi ně třeba Wind U160, tenký netbook s výdrží až 15 hodin na baterii, pak 15,6"...
Společnost MSI si pro letošní CeBIT představila mnoho nových produktů, mezi něž patří na třicet nových notebooků včetně 3D modelu s NVIDIA 3D Vision. Patří mezi ně třeba Wind U160, tenký netbook s výdrží až 15 hodin na baterii, pak 15,6" X-Slim X620 s platformou Intel CULV nebo GT660, což je naopak herní notebook se 4jádrovým procesorem Intel Core i7 a výkonnou grafikou.



Wind U160 již vyhrál cenu iF Product Design Award, je pouze 1 palec tlustý a 1 kg těžký. Vybaven byl funkcí ECO pro management spotřeby a platformou Intel Pine Trail s Atomy.

X-Slim X360 je další novinkou se zajímavými parametry, protože obsahuje dvoujádrový procesor Core i5 v provedení ULV, tedy s nízkým napětím, a tedy i spotřebou. Přesto u něj nechybí technologie Turbo Boost a Hyper-threading a využívá sadu Intel HM55.

Kompletně byla oprášena herní série notebooků G, kam se řadí zmíněný GT660 s Core i7. MSI u něj zmiňuje Color Film Print poskytující odolnost víka proti poškrábání a odírání a pak se po pídění po informacích dozvíme, že se zde uplatní také GeForce GTX 285M a porty USB 3.0.



Stručnou tiskovou zprávu završuje informace o prvním firemním 3D notebooku s 15,6" 120Hz obrazovkou a NVIDIA 3D Vision. Zde by MSI mohlo být alespoň tak hodné a uvést jeho označení, leč nestalo se, takže se už jen zmíníme o modelech FX400 a FX600 s NVIDIA Optimus (přepíná mezi integrovanou a samostatnou grafikou).

Více informací nám výrobce asi poskytne později.

Zdroj: TZ MSI