Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
29.12.2000, Petr Klabazňa, zpráva
Alespoň v podání firmy Abit. A jak jinak, aby bylo předchozí tvrzení naplněno, nesmí chybět (kromě běžně užívaných standardů) podpora rychlosti 266 MHz pro FSB a také interface Ultra DMA/100 pro IDE zařízení. Nadto rozšíření o RAID (u modelu KT7A-RAID) již asi není potřeba zdůrazňovat.
filda hans | 7.2.200213:57

abit kt7a je fakt nejlepsi.ma pervetkni stabilitu muz e mit Athlona XP.Může se taktovat v BIOSu po 1Mhz takže ne nějaké staré nudné switchování.Fakt Abit udělal skvělou desku pro AMDčka.Jediné co mu vyčítám je že má 3XDIMMky.Jinak fakt nic.

Odpovědět0  0
Ricky | 30.6.200110:55

Mam taky jednu připomínku k větrákům u této desky. Při instalaci Athlona Thunderbirda se na něj nedá nasadit korektně chladič speciálně IceBerg. Jde nasadit pouze obráceně a to proto že korektnímu nasezení brání tranzistory vedle patice viz obrázek. Současný stav je takový že chladič chladí prosor ne v prostředku ale svojí levou stranou! Po instalaci desky se již pouze potýkám s problémem 16bitové zvukovky v ISA slotu. Speciálně při hrách se ozývá praskání. Při přehrávání MP3 a ostaního audia je to bezproblémové. Nesetkal jste se s tím někdo?!

Odpovědět0  0
Lubos | 26.2.200116:01

Ahoj vsichni!
Protoze si hodlam v blizke dobe koupit novy pocitac a vyber komponentu nechci ponechat nahode, chtel bych touto cestou podekovat za zverejneni tohoto clanku (prispevku) Ja osobne si myslim, ze zakl. desky Abit KT7 a KT7 RAID patri k tem lepsim a vykonejsim! Lubos

Odpovědět0  0
Fox | 20.2.20018:34

Ahoj! Mám desku Abit KT7, s Via chipsetem, do nedávna běžela vcelku spolehlivě, ale teď poslední dobou se začaly ozývat při startu počítače divné zvuky! Zjistil jsem, že s největší pravděpodobností má toto na svědomí větrák na chladiči čipu! Moje pokusy o odpojení napájecího kabelu, kterým je větrák spojen se základovou deskou, byly neúspěšné!! Nevíte někdo, jak tento větrák odpojit?? Je to patice s dvěma drátama a doní se zasouvá samice vedoucí od větráku! Nemůžete mi poradit, jak ten drátek vytáhnout?? Bojím se, abych nevytáhl tu celou koncovku z desky!! Jestli tam není třeba nějaká pojistka...?? Dík a ahoj Fox

Odpovědět0  0
Petr Rokowski | 20.1.200120:36

Tento článek jsem viděl na oficiálních stránkách Abitu, bohužel nejsem žádný anglický profesor, takže jsem z něho moc neměl a proto jsem rád, že na stránkách, které Abit doporučuje pro Českou republiku se mohu dočíst tak zásadní zprávy v našem rodném jazyce.

Odpovědět0  0
Milan Malek | 1.1.200113:35

Dobrý den,
přečetl jsem si článek. Ty (sice) kusé informace o desce ze zdroje Abit (to nebude znamenat nic většího, že se kdosi obětoval a přeložil těch pár řádků)se mi budou hodit a za to článku děkuji, ale když bych se měl podívat na tento článek, co se do kvality literárního zpravcování, není to opravdu žádný skvost. Proto jsem se rozhodl mu dát za 5. Je to jenom odněkud opsané a tomu já (ani nikdo jiný) nemůžu říkat autorská tvorba. 5-ka je tedy za to kopírování...

Ignác

Odpovědět0  0
Petr Novotný | 1.1.200115:56

No, literární skvost to sice není, ale pro mně osobně článek zajímavý byl. A pokud na SH budou i recenze a obecnější články (jako že v poslední době jsou), proč by tu nemohly být i takovéhle kratší zprávy.

Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.