Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Acer M900 - Pracant s QWERTY klávesnicí

18.2.2009, Pavel Bureš, aktualita
Acer M900 - Pracant s QWERTY klávesnicí
Všichni, kterým vadí, že výrobci Windows Mobile přístrojů mají v nabídce jen několik modelů s velkou QWERTY klávesnicí, prosím zbystřete. Společnost Acer představil model, který, pokud se opravdu povede, by mohl potěšit srdce každého, kdo...
Všichni, kterým vadí, že výrobci Windows Mobile přístrojů mají v nabídce jen několik modelů s velkou QWERTY klávesnicí, prosím zbystřete. Společnost Acer představil model, který, pokud se opravdu povede, by mohl potěšit srdce každého, kdo potřebuje psát delší texty v terénu. Acer M900 dostal do vínku vysouvací čtyřřadou QWERTY klávesnicí, jejíž rozložení je v mnoha ohledech odlišné oproti konkurenčním přístrojům z dílny HTC, pokud se však na ní bude pohodlně psát, nebude na první pohled neobvyklé rozmístění ovládacích tlačítek tolik vadit.

Druhou položkou ve specifikaci, která stojí za vyzdvihnutí, je displej. Dotekové LCD o rozlišení 800 x 480 dnes nabízí plno přístrojů, Acer však použil displej nejen s vysokým rozlišením, ale také s odpovídající úhlopříčkou (konkrétně 3,6"), takže pro pohodlné ovládání není třeba žádné nadstavby, která zbytečně komunikátor zpomaluje, jednotlivé ovládací prvky jsou totiž dostatečně veliké.




Další parametry Aceru M900 se nijak zásadně neliší od ostatních modelů představených na MWC. Nechybí microSD slot, 5 Mpix fotoaparát, GPS přijímač, Bluetooth, Wi-Fi a 2,5 mm audio výstup. K Internetu se můžeme kromě GSM, GPRS a EDGE připojit také pomocí technologie HSDPA.

Zdroj: Acer