Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
29.1.2009, Marek Štelčík, aktualita
Společnost Acer ve středu oficiálně oznámila, že chystá vylepšení svého netbooku Aspire One s 10" displejem, který byl nedávno potvrzen. Toto vylepšení se týká toho, že kromě doposud oznámeného operačního systému Windows XP si budou uživatelé...
acer_aspire_one | 30.1.200918:08
a­) Acer nabizi Linpus v Aspire One od sameho zacatku prodeje techto netbooku, a to jak ve verzi A110 ­(s SSD!­), tak ve verzi A150 ­(s 120 prip. 160GB HDD­).

b­) SSD tudiz taky neni zadna novinka, mozna pouze v tom, ze disk bude mit vetsi kapacitu.

c­) Acer Aspire One ma 8.9­" displej.

Shrnuti: tato novinka ma nulovy smysl a kdyby ji autor nepsal, udelal by lip. Priste si prosim lepe nastudujte aktualni stav a mozna si i nechte prelozit novinku z anglictiny nekym, kdo dany jazyk ovlada ;­-)
Odpovědět0  0
huhulo | 30.1.200918:11
Puvodni text:

Acer has confirmed that it will be launching a Linux version of it­'s 10­" Aspire One netbook.
According to Acer­'s announcement yesterday, the Aspire One ­"will be available with XP or a Linux distribution call Linpus. However, buyers will not have these options in the initial release of the netbook, which will launch in mid­-February and cost ?299.­"

The SSD option will be 16GB. Because of the new SSD option, there will no longer be a second SD card slot in the netbook, which was originally there as a ­'permanent­' expanded storage slot.

The Aspire One netbook offers a 10­" display and runs an Intel Atom 1.6GHz processor, 802.11g wifi, Ethernet, and VGA­-out, as well as your standard USB ports, headphone, etc.

The Linux version of the 10­" Acer Aspire One does not yet have a launch date or a price.

-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-

Novinka je tudiz o nove verzi notebooku s 10­" displejem. Puvodni Aspire One mel SD ctecky dve, nova verze s SSD diskem bude mit uz jen jednu. Novinka se s puvodnim textem opravdu moc neshoduje :­-)
Odpovědět0  0
andrejs | 30.1.200916:53
To má být nějaký marketingový tah, neco co? Čtečka na SD karty je asi jediné rozumné řešení u notebooků tohoto typu, jak kompenzovat malou kapacitu u SSD, nechápu to...
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.