Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Acer předvedl tablet s Full HD LCD pro Windows 8

4.6.2012, Jan Vítek, aktualita
Acer předvedl tablet s Full HD LCD pro Windows 8
Letošní Computex asi bude vzhledem k počtu nových zpráv týkajících se operačního systému Windows 8 věnován především Microsoftu, přičemž Intel bude samozřejmě propagovat své Ivy Bridge a jedním z hlavních témat u AMD budou zase hotové produkty...
Letošní Computex asi bude vzhledem k počtu nových zpráv týkajících se operačního systému Windows 8 věnován především Microsoftu, přičemž Intel bude samozřejmě propagovat své Ivy Bridge a jedním z hlavních témat u AMD budou zase hotové produkty s APU Trinity.





Ale zpět k Windows 8, které se mají objevit také v řadě tabletů, třeba v nových Iconia W510 a Iconia W700 od firmy Acer. O nich samotných nám výrobce zatím moc neprozradil a pouze nastínil, co od nich můžeme čekat.

Iconia W510 má nabídnout tři různé způsoby použití - dotykové, psaní a prohlížení (web, filmy, ...), takže má odpojitelnou klávesnici, jež obsahuje také další baterii, která prodlouží výdrž až na 18 hodin. Otočením tabletu do vhodné polohy (dle zprávy o jistých 295 stupňů, což věc moc neosvětlilo) se z něj stane zařízení pro sledování videa a surfování po webu. Tablet má 10,1" obrazovku slibující široké pozorovací úhly (v překladu - není to TN) a technologii Always Connect.





Acer Iconia W700 má být velmi výkonný model s 11,6" displejem o rozlišení Full HD. Tento model také můžeme položit na stůl různými způsoby a sám o sobě nám nabídne tři porty USB 3.0, Dolby Home Theatre a jistě i něco dalšího. Počkejme si ale na oficiální představení.

Zdroj: techPowerUp