Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Acer uvádí netbook Ferrari One s AMD Vision

1.10.2009, Jan Vítek, aktualita
Acer uvádí netbook Ferrari One s AMD Vision
Společnost Acer uvedla, že vytvořila novou řadu netbooků Ferrari One, které se oficiálně staly oficiálně licencovanými produkty právě firmy Ferrari. Dočkáme se tedy charakteristické červené barvy víka se znakem “Scudetto Ferrari”, pod nímž...
Společnost Acer uvedla, že vytvořila novou řadu netbooků Ferrari One, které se oficiálně staly oficiálně licencovanými produkty právě firmy Ferrari. Dočkáme se tedy charakteristické červené barvy víka se znakem “Scudetto Ferrari”, pod nímž se skrývá displej Acer CineCrystal LED s úhlopříčkou 11,6" a rozlišením 1366 x 768 pixelů, tedy poměry stran 16:9. Podporována je také technologie AMD Vision.



Acer se také zaměřuje na zvykový přednes, takže reproduktory mají mít vysokou kvalitu přednesu, za což zodpovídají Dolby Laboratories. Dočkáme se tudíž technologií Dolby Pro Logic IIx pro převod zvuku na vícekanálový, Dolby Headphone pro simulaci 5.1kanálového zvuku do sluchátek, Sound Space Expander rozšiřující zvukové pole, Natural Bass, Dolby Digital Live a High-Frequency Enhancer.



Co se týče hlavní hardwarové výbavy, pak se dočkáme platformy AMD s procesorem Athlon X2 L310 v ULV provedení, pamětí DDR2 800 MHz, AMD HyperTransport 3.0, grafiky Radeon HD 3200 a 64bitovými Windows 7 Home Premium, takže s výkonem to rozhodně také nebude špatné. Pevný disk nabídne kapacitu až 500 GB a pak tu jsou nezbytné Wi-Fi 802.11n, Gb Ethernet, Bluetooth 2.1 s EDR, webová kamera, atp. O ceně ve zprávě nepadlo ani slovo a stejně tak o dostupnosti, ovšem je zřejmé, že se počká na vypuštění OS Windows 7.

Zdroj: TZ Acer