Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Acronis a recovery pro Microsoft Exchange

6.10.2008, Marek Štelčík, aktualita
Acronis a recovery pro Microsoft Exchange
Acronis spustil 3. 10. 2008 Acronis Recovery for Microsoft Exchange, softwarové řešení pro zálohování a obnovu. To společnost navrhovala tak, aby nabídlo rozsah možností při zabezpečení prostředí Microsoft Exchange, bylo rychlé a cenově...
Acronis spustil 3. 10. 2008 Acronis Recovery for Microsoft Exchange, softwarové řešení pro zálohování a obnovu. To společnost navrhovala tak, aby nabídlo rozsah možností při zabezpečení prostředí Microsoft Exchange, bylo rychlé a cenově dostupné společnostem. Nové řešení umí automaticky najít nejvhodnější možnou strategii obnovy po havárii, takže zvládne obnovit jednotlivé emaily, soubory, složky a poštovní schránky nebo celou databázi Microsoft Exchange. Systém nabízí schopnost granulární obnovy nejen z cihlové zálohy (brick level), ale i z plné zálohy na úrovni databáze (vytvoření této zálohy je mnohem rychlejší)

.

Kromě granulární obnovy tak můžete využít obnovu k bodu selhání či k určitému bodu v čase. Software umožňuje vytváření plánů obnovy po havárii pro různá prostředí, technologie Acronis Active restore zajistí plnou funkcionalitu serveru Microsoft Exchange během několika sekund, zatímco probíhá obnova databáze, transakce zálohuje kontinuálně a samozřejmostí je centralizovaná správa, kde IT správci mohou využívat GUI i příkazové řádky. Acronis Recovery for Microsoft Exchange je nyní dostupný v anglickém jazyce u distributorů společnosti Acronis (SWS, AT Computers, Agemsoft). Doporučená koncová cena je stanovena na 20763 Kč za server. České verze produktů budou uvolněny v průběhu listopadu.

Zdroj: TZ Acronis