Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Americký Überclok nabízí přetaktované sestavy

22.10.2007, Pavel Boček, aktualita
Americký Überclok nabízí přetaktované sestavy
Americká společnost Überclok bude nabízet počítače přetaktované již z montáže. Jedná se o dvě výkonné herní sestavy a ačkoli někoho může napadnout, že je lepší si vše udělat svépomocí, velká řada zákazníků počítač koupí a tím to končí. Instalovat...
Americká společnost Überclok bude nabízet počítače přetaktované již z montáže. Jedná se o dvě výkonné herní sestavy a ačkoli někoho může napadnout, že je lepší si vše udělat svépomocí, velká řada zákazníků počítač koupí a tím to končí. Instalovat výkonné chlazení, odhlučnit sestavu či přetaktovat je nenapadne. Výrobce tedy jistě nebude mít o zákazníky nouzi.



Nabízet chce low-endový Ion a high-endový Reaktor. První sestava nabídne procesor Intel Core 2 Duo E4500 přetaktovaný na 3,4 GHz, přetaktovanou grafickou kartu EVGA GeForce 8800 (GTS, GTX či Ultra), základní desku EVGA s čipovou sadou nForce 650i a paměti Corsair XMS2 DDR2-800 (velikost pamětí je podobně jako výběr grafické karty na přání), to vše od 1 550 amerických dolarů. V druhé sestavě je Core 2 Duo E6850 přetaktované na 3,7 GHz či Core 2 Quad Q6600 přetaktované na 3,4 GHz, základní deska tentokrát s čipovou sadou nForce 680i SLI, na výběr je však pouze jedna či dvě GeForce 8800 GTX (Ultra) a cena začíná na dvou a půl tisících dolarech. Obě sestavy jsou doplněny adekvátním zdrojem Thermaltake. Poskytována je na ně záruka tři roky, ale osobně si nejsem jist, zda přetaktované komponenty vydrží pracovat ony tři roky na takto zvýšených taktech.

Zdroj: The Inquirer