Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMILO Pro V3525: cenově dostupný notebook s UMTS

9.2.2007, Marek Štelčík, aktualita
AMILO Pro V3525: cenově dostupný notebook s UMTS
Společnost Fujitsu Siemens Computers koncem minulého měsíce vypustila na český trh nový notebook AMILO Pro V3525 s integrovaným UMTS. Společnost si totiž za cíl dává co nejdříve nabídnout ve všech svých modelech profesionálních notebooků...
Společnost Fujitsu Siemens Computers koncem minulého měsíce vypustila na český trh nový notebook AMILO Pro V3525 s integrovaným UMTS. Společnost si totiž za cíl dává co nejdříve nabídnout ve všech svých modelech profesionálních notebooků integrované rozhraní UMTS/HSDPA. Již zmiňovaný notebook se tak stává prvním vstupním modelem notebooku na zdejším trhu, který má uživateli zpřístupnit veškeré výhody bezdrátového připojení k internetu. Osazen je 15,4“ WXGA displejem a grafické operace obstarává grafické jádro Intel GMA 950. Uvnitř notebooku můžete nalézt až procesor Core 2 Duo T7600 a maximálně 4GB operační paměti. Velikost pevného disku závisí na Vás.


Stejně tak společnost nabízí i model AMILO Pro V3545, který je osazen stejným displejem, ale grafické operace obstarává GeForce Go 7300. Procesor může být až Core 2 Duo T7600 a opět můžete notebook osadit až 4GB operační paměti DDR2 na frekvenci 667MHz. Oba modely mají čipovou sadu Intel 945PM a nechybí čtečka paměťových karet, čtyři USB 2.0 porty, gigabitový ethernet, Wi-Fi adaptér a možnost dokoupení Bluetooth. Prvně zmiňovaný notebook je dostupný za doporučenou koncovou cenu od 23 910 Kč bez DPH včetně UMTS modulu. Doporučená koncová cena druhého modelu začíná na 26 500 Kč bez DPH. Závisí však samozřejmě na konfiguraci.

Zdroj: Fujitsu