Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ASBIS CZ získává distribuci na kompletní portfolio komponent ASUS

15.7.2008, redakce SHW, tisková zpráva
ASBIS CZ získává distribuci na kompletní portfolio komponent ASUS
Praha, 15.7.2008 - Společnost ASBIS CZ, spol. s r.o., jeden z předních distributorů na trhu IT, se od 15.7.2008 stává autorizovaným distributorem kompletního sortimentu komponent značky ASUS, která je známá svými pokrokovými výrobky a již...
Praha, 15.7.2008 - Společnost ASBIS CZ, spol. s r.o., jeden z předních distributorů na trhu IT, se od 15.7.2008 stává autorizovaným distributorem kompletního sortimentu komponent značky ASUS, která je známá svými pokrokovými výrobky a již několik let zaujímá významnou pozici na trhu informačních technologií v České republice i ve světě.



ASBIS CZ nově získala přímou distribuci na základní desky, grafické karty, LCD monitory a optické mechaniky ASUS a rozšířila tak svůj původní distribuční kontrakt na ASUS chladiče, webové kamery, PC barebone, Server barebone, serverové základní desky, zvukové karty, sítě a zdroje napájení.

V nabídce společnosti ASBIS CZ mohou nyní zákazníci nalézt více než 540 produktů značky ASUS, které zahrnují kompletní portfolio komponent značky ASUS včetně bezdrátových síťových produktů, dále také notebooky a EEE PC.

"Podpis distribuční smlouvy mezi Asbis CZ, spol. s r.o. a s polečností ASUS je logickým vyústěním vzniklé situace na českém IT trhu. Jako distributor procesorů Intel a AMD máme ty nejlepší předpoklady pro zvýšení již tak výrazného tržního podílu produktů značky ASUS. Díky silnému finančnímu zázemí spolu s širokou distribuční sítí jsme schopni zajistit maximální pokrytí českého trhu.“ uvedl Bronislav Beneš, obchodní ředitel a jednatel společnosti ABIS CZ, spol. s r.o.

O SPOLEČNOSTI ASUS
ASUS je jednou z předních společností v novodobé digitální éře. Celosvětově zaměstnává více než 100 000 lidí včetně špičkového výzkumného a vývojového týmu. V roce 2007 dosáhla firma celkového obratu 6,9 miliardy dolarů. Firma ASUS byla ohodnocena v deníku Business Week InfoTech 100 deset let po sobě. Renomovaný časopis Business Week jej již devátým rokem po sobě zařadil na seznam InfoTech 100, list Wall Street Journal označil ASUS pro její špičkové produkty za jedničku na Tchajwanu. Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

O SPOLEČNOSTI ASBIS CZ, spol. s r.o.
Asbis je jedním z největších dodavatelů počítačových komponent na rozvíjejících se trzích v Evropě. Společnost byla založena roku 1990 a dnes má 35 poboček ve 25 evropských zemích. Společnost zde obsluhuje prostřednictvím 4 distribučních center a 33 místních velkoobchodů více jak 8 000 aktivních zákazníků. Společnost ASBIS CZ s.r.o. je jedním z předních distributorů na trhu IT. V jejím portfoliu naleznete veškerý sortiment produktů potřebný ke stavbě PC, notebooků, serverů a sítí od přibližně 50 významných světových výrobců a dodavatelů, většinou přes distribuční kontrakty, které umožňují poskytovat veškeré výhody plynoucí z přímých vztahů jako jsou dostatečně dlouhá záruční doba, dobré ceny, technická podpora a zákaznický servis.


Pro více informací navštivte: http://www.asbis.cz/ nebo http://e-shop.asbis.cz/