Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ASBIS CZ získává distribuci na produkty MSI

16.7.2008, redakce SHW, tisková zpráva
ASBIS CZ získává distribuci na produkty MSI
Praha, 16.7.2008 - Společnost ASBIS CZ, spol. s r.o., jeden z předních distributorů na trhu IT, se od 16.7.2008 stává autorizovaným distributorem produktů značky MSI a rozšiřuje tak svou nabídku o kvalitní základní desky, grafické karty,...
Praha, 16.7.2008 - Společnost ASBIS CZ, spol. s r.o., jeden z předních distributorů na trhu IT, se od 16.7.2008 stává autorizovaným distributorem produktů značky MSI a rozšiřuje tak svou nabídku o kvalitní základní desky, grafické karty, notebooky a příslušenství k PC značky MSI.



Společnost ASBIS CZ tak nyní spojuje své síly s jedním s největších hráčů na českém i světovém trhu v oblasti základních desek. Vedle základních desek nabízí nabízí společnost MSI také grafické karty, notebooky a příslušenství k PC (Bluetooth zařízení, web kamery, USB hub aj.).

O SPOLEČNOSTI MSI
Společnost MSI byla založena v srpnu 1986. Od samého počátku se drží obchodní filozofie kladoucí důraz na "špičkovou kvalitu a vynikající zákaznický servis”. MSI se specializuje na návrhy a výrobu základních desek a add-on karet. V současné dobe patří MSI mezi tři největší Taiwanské a pět největších světových výrobců základních desek.

"Kvalitní produkty dělají věrné zákazníky" je motto společnosti, které se prolíná veškerou činností MSI.

Právě proto klade MSI velký důraz na výzkumé a vývojové oddělení, které patří k nejlepším z nejlepších. Momentálně tvoří vývojový tým 580 zkušených inženýrů. Talentovaný tým vykonává svoji práci s nejnovějším výzkumným vybavením a neustále tak zvyšuje kvalitu vyráběných produktů, jejichž nové vlastnosti jim dávají další rozměr..
O tom, že MSI uvádí své motto do praxe svědčí získání certifikátů ISO 9002 a ISO 9001 v roce 1995 a 1996. V roce 1999 získala MSI ekologickou certifikaci ISO-14001 potvrzující ohleduplnost k životnímu prostředí. Mimoto podléhají produkty MSI přísným kvalitativním testům, díky čemuž dosahuje 99,6% spolehlivosti, což je o úroveň víc než průmyslový standard.


O SPOLEČNOSTI ASBIS CZ, spol. s r.o.
Asbis je jedním z největších dodavatelů počítačových komponent na rozvíjejících se trzích v Evropě. Společnost byla založena roku 1990 a dnes má 35 poboček ve 25 evropských zemích. Společnost zde obsluhuje prostřednictvím 4 distribučních center a 33 místních velkoobchodů více jak 8 000 aktivních zákazníků. Společnost ASBIS CZ s.r.o. je jedním z předních distributorů na trhu IT. V jejím portfoliu naleznete veškerý sortiment produktů potřebný ke stavbě PC, notebooků, serverů a sítí od přibližně 50 významných světových výrobců a dodavatelů, většinou přes distribuční kontrakty, které umožňují poskytovat veškeré výhody plynoucí z přímých vztahů jako jsou dostatečně dlouhá záruční doba, dobré ceny, technická podpora a zákaznický servis.


Pro více informací navštivte: http://www.asbis.cz/ nebo http://e-shop.asbis.cz/