Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ASUS na veletrhu COMPUTEX 2009 představil svou vizi práce s počítačem

8.6.2009, Marek Štelčík, aktualita
ASUS na veletrhu COMPUTEX 2009 představil svou vizi práce s počítačem
ASUS na veletrh COMPUTEX 2009 představil svoji vizi „Seamless Experience“, která se snaží docílit intuitivní a snadné práce s počítačem pouze s minimální potřebou zásahů člověka. Představena byla také sada Eee Life, která je souborem produktů...
ASUS na veletrh COMPUTEX 2009 představil svoji vizi „Seamless Experience“, která se snaží docílit intuitivní a snadné práce s počítačem pouze s minimální potřebou zásahů člověka. Představena byla také sada Eee Life, která je souborem produktů řady Eee, jež nabízí dotykové ovládání i další možnosti bezdrátového a internetového připojení. Koncepce „Seamless Experience“ je výsledkem rozboru návrhů a doporučení, které zaslali uživatelé prostřednictvím webu WePC.com, společného projektu společností ASUS a Intel.



Koncepce přichází se čtyřmi klíčovými myšlenkami, prvním je rychlá komunikace mezi lidmi a zařízeními, dále kombinování informací z několika zdrojů (i převod informací z papíru do digitální podoby a následné sdílení), dále přístup k výkonnému počítači, kde budou uloženy multimediální soubory a osobní data a bude možné vše jednoduše synchronizovat s PDA, mobilními telefony a notebooky. Dále byla představena řada EeeTop PC ET20/22, jedná se o řešení All-in-one s funkcemi jako Eee Memo, webovou kamerou, FotoFun a nechybí ani Full HD displej či možnost přehrávání Blu-ray disků. Další novinkou je videotelefon Eee Videophone Touch AiGuru SV1T, který byl vytvořen tak, aby uživatelům nabídl možnost jednoduše pořádat videokonference bez nutnosti potýkat se s komplikovaným nastavením. Zařízení je vybavené 7“ dotykovým displejem a umožnuje využívat i Skype videohovorů.



V neposlední řadě společnost představila netbooky Eee PC Seashell 1008HA a 1005HA, o kterých jsme Vás již informovali.

Zdroj: TZ ASUS