Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus P522w - Komunikátor ovládaný prsty

14.9.2008, Pavel Bureš, aktualita
Asus P522w - Komunikátor ovládaný prsty
Společnost Asus představila nový Windows Mobile komunikátor, který kromě zajímavých hardwarových parametrů nabídne také nové uživatelské rozhraní Glide, které se skládá z upravené Today obrazovky, z launcheru a také programů pro prohlížení...
Společnost Asus představila nový Windows Mobile komunikátor, který kromě zajímavých hardwarových parametrů nabídne také nové uživatelské rozhraní Glide, které se skládá z upravené Today obrazovky, z launcheru a také programů pro prohlížení fotografií a přehrávání fotek. V těle komunikátoru tepe procesor Marvell Tavor 624 MHz, kterému zdatně sekunduje 128 MB RAM. Pro operační systém Windows Mobile 6.1 Professional a uživatelská data připravila společnost Asus 256 MB Flash ROM.




Komunikátor Asus P522w je vybaven 2,8" dotekovým displejem o rozlišení 320 x 240 bodů. Přístroj pracuje v GSM sítích na frekvencích 900, 1800 a 1900 MHz, pro připojení k Internetu lze použít kromě GPRS a EDGE také HSDPA a UMTS. Nechybí ani Bluetooth a 802.11b/g. Paměť přístroje mohou uživatelé rozšířit microSD kartami, podporovány jsou také microSDHC karty.


Rozhraní Asus Glide

Jak bývá u Asusu zvykem, nezapomnělo se ani na GPS Sirf Star III přijímač, který můžete použít například v Google Maps, které najdete již v základu. Komunikátor je rovněž vybaven 2 Mpix fotoaparátem, který si poradí i se záznamem videosekvencí v QVGA rozlišení. Asus P522w váží 105 gramů včetně 1100 mAh akumulátoru, což není na dnešní dobu zrovna velká kapacita. Rozměry přístroje jsou 102 x 61 x 15 mm, datum uvedení na český trh ani cenu přístroje zatím bohužel neznáme.

Zdroj: Slashphone