Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus představil nové produkty pro druhou polovinu roku

4.7.2012, Jan Vítek, aktualita
Asus představil nové produkty pro druhou polovinu roku
Společnost Asus si připravila tiskovou zprávu, v níž představuje hned několik produktů. Hned na prvním místě je Asus AiCloud jako cloudová úložiště přístupná z jakéhokoliv vhodného zoařízení. Tento systém bude založen na routeru Asus RT-AC66U...
Společnost Asus si připravila tiskovou zprávu, v níž představuje hned několik produktů. Hned na prvním místě je Asus AiCloud jako cloudová úložiště přístupná z jakéhokoliv vhodného zoařízení. Tento systém bude založen na routeru Asus RT-AC66U a aplikaci Aicloud, která nabídne streamování, sdílení a synchronizaci souborů na více zařízeních. Ta je dostupná pro OS Android a také iOS.





Samotný router Asus RT-AC66U nabídne dvoupásmové bezdrátové připojení s využitím standardu Wi-Fi 802.11ac, tedy 5G WiFi. Obě pásma (2,4 GHz a 5 GHz) nabídnou propustnost až 1,75 Gb/s a router dále disponuje technologií AiRadar pro zesílení signálu pro jeho větší dosah, dále podporuje více SSID, protokol IPv6 a díky rozhraní USB a možnosti připojení úložných a tiskových zařízení nabídne také FTP, DLNA nebo tiskový server. ASUS Smart Access zase umožní začlenění libovolného počítače do sítě v osobním cloudu a vybrat data, která budou sdílená přes Internet.

Další novinkou jsou monitory Asus Designo MX279H a MX239H s úhlopříčkami 27" a 23". Ty mají zaujmout jednak štíhlým provedením (u menšího to je 14,5 mm, u většího 17,5 mm) a kruhovým stojanem a pak také matným displejem typu IPS s podsvícením pomocí LED. Dále se dočkáme dvou vstupů HDMI a zvuku ASUS SonicMaster s Bang & Olufsen ICEpower.





Pak byly zmíněny grafické karty Asus GT600 v modelech GT640-2GD3, GT630-2GD3, GT620-1GD3-L a GT610-SL-2GD3-L. Všechny využívají technologii Asus Super Alloy Power s kvalitními komponentami a pak také NVIDIA Surround pro připojení třech HD monitorů (u GT640-2GD3 to jsou ař čtyři)

Nakonec se firma zmínila o ThunderboltEX, což je přídavná karta pro desky P8Z77 a P8H77 s rozhraním Intel Thunderbolt.

Zdroj: TZ Asus