Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ASUS představuje nové herní produkty Republic of Gamers

5.6.2008, Jan Vítek, aktualita
ASUS představuje nové herní produkty Republic of Gamers
Veletrh Computex 2008 využívá také firma ASUS pro představení svých novinek, tentokrát s označením ROG (Republic of Gamers). Je to například grafická karta ASUS EAH3850 TRINITY/3DHTI/1.5G se třemi GPU RV670PRO a 1,5 GB paměti. Modul MXM...
Veletrh Computex 2008 využívá také firma ASUS pro představení svých novinek, tentokrát s označením ROG (Republic of Gamers). Je to například grafická karta ASUS EAH3850 TRINITY/3DHTI/1.5G se třemi GPU RV670PRO a 1,5 GB paměti. Modul MXM zde skýtá možnost dalších upgradů a najdeme také dva extra DVI výstupy pro další dva monitory. Karta je chlazena vodou. Poté se můžeme těšit na model ASUS EN9600GT Matrix, který kombinuje pasivní a aktivní chlazení s automaticky řízeným ventilátorem.



ASUS ROG Maximus II Formula jsou nové základní desky s nejnovějšími sadami Intel a podporou pamětí DDR2. Zaměřeny jsou na přetaktování díky systému Level Up, který by měli zvládnout i naprostí začátečníci a důraz je také kladen na dobrý zvuk, který řeší karta SupremeFX X-Fi. Chlazení procesoru pak zajistí nové chladiče ASUS Axe Square Cooler, které mají zvládnout až 180W výdej tepla a napájení zase zdroje ASUS PSU G-1000HA vyhovující standardu Intel ATX 12V V2.3. Ty mají výkon 1000 W, aktivní PFC (PF > 0,99) a samozřejmě moderní napájecí konektory. Certifikovány jsou 80 Plus s efektivitou až 87 procent.



Nakonec tu máme hotové počítače - jednak stolní ASUS ARES pro hráče. Využity jsou procesory Intel Core 2 Extreme, až 8 GB DDR3 pamětí, karty ATI i NVIDIA v multi-GPU režimech a napájecí moduly Dual Power. Zákazník si může přát chlazení vodou. A pak jsou to nové notebooky ASUS G70 s architekturou „Multi Dual-Engine“, která zdvojuje hlavní komponenty systému - procesory Intel Core 2 Duo/Extreme, karty NVIDIA 8700 GT, pevné disky s kapacitou až 640 GB a aktivní chladiče. Zahrnuta je také přídavná obrazovka se systémovými informacemi, e-maily, atp.

Zdroj: TZ ASUS