Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ASUS představuje počítačovou skříň série VENTO TA-U

19.2.2009, Marek Štelčík, aktualita
ASUS představuje počítačovou skříň série VENTO TA-U
ASUST, dodavatel 3C řešení, představuje novou počítačovou skříň ASUS VENTO TA-U Series. Ta je určena uživatelům, kteří potřebují skříň, jež bude plnit funkční stránku věci a navíc bude působit moderním a estetickým dojmem. VENTO TA-U Series...
ASUST, dodavatel 3C řešení, představuje novou počítačovou skříň ASUS VENTO TA-U Series. Ta je určena uživatelům, kteří potřebují skříň, jež bude plnit funkční stránku věci a navíc bude působit moderním a estetickým dojmem. VENTO TA-U Series má ručně obráběné hliníkové tělo, které je doplněno ventilací.

Na boční panel je možné upevnit také dva transparentní LED ventilátory o průměru 12 cm vyzařující během činnosti modré světlo. Prostor uvnitř skříně pojme buď jednu grafickou kartu s rozměrem až 315 mm, nebo grafické karty SLI / Crossfire o rozměru až 300 mm. Jedna ze čtyř 5,25" přihrádek může být dokonce pomocí dodané konzoly předělána na 3,5“.



Kromě uvedeného jsou tyto skříně vybaveny gumovými tlumítky nárazu na postranním krytu a gumovými nožkami, které pomáhají eliminovat vibrace. Dostupné budou dva modely a to TA-U1 a TA-U2. Oba mají rozměry 202 x 456 x 530 mm a využít můžete čtyři externí 5,25“ a čtyři interní 3,5“ přihrádky. Mezi čelními I/O porty naleznete dva USB 2.0, eSATA a dva audio porty. Rozdíl mezi modely je ten, že TA-U2 nabízí navíc možnost použít až tři horní 120mm modré LED ventilátory. O ceně ani dostupnosti zpráva nehovoří.

Zdroj: ASUS