Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus uvádí nové notebooky N Series, K Series a U Series Bamboo Collection

15.1.2010, Jan Vítek, aktualita
Asus uvádí nové notebooky N Series, K Series a U Series Bamboo Collection
S novými procesory Intel Core i3/i5/i7 se na trh dostanou nové notebooky Asus N Series, K Series a U Series Bamboo Collection. U modelů N Series se dočkáme nového rozhraní USB 3.0 a také softwaru Video Magic pro upscaling DVD videa do HD...
S novými procesory Intel Core i3/i5/i7 se na trh dostanou nové notebooky Asus N Series, K Series a U Series Bamboo Collection. U modelů N Series se dočkáme nového rozhraní USB 3.0 a také softwaru Video Magic pro upscaling DVD videa do HD kvality 1080p. Dále zde Asus zmiňuje zvukovou technologii SonicMaster pro dokreslení celkového zvukového podání s ovlivněním šumu, hlasitosti a dynamického rozsahu a vedle toho



K Series s procesory Core i5 a i7 jsou zase zaměřeny na detaily a nabízí Palm Proof Technology (rozliší u touchpadu prst a dlaň, když o s ní něj nechtěně zavadíte), ASUS Power4Gear Hybrid (úprava spotřeby a regulace chlazení) či ergonomicky tvarovanou klávesnici.



U Series využívají jako materiál bambus, to konkrétně u svého víka a prostoru pro odkládání zápěstí. To je zasazeno do broušeného hliníkového rámu.


Pokud máte zájem o podrobnější specifikace, ty snad již brzy budou k dispozici na stránkách výrobce. Konkrétní modelová označení notebooků jsou: N61Ja, N61Jq, N61Jv, U33Jt Bamboo Collection, U83Jc Bamboo Collection, U53F Bamboo Collection, U53Jc Bamboo Collection, K42Jr, K42F, K52Jr, K52F, K72Jr a K72F.

Zdroj: TZ Asus