Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus vypouští trojici destkopů s Ivy Bridge

8.5.2012, Michal Vysušil, aktualita
Asus vypouští trojici destkopů s Ivy Bridge
Známý výrobce na počítačovém trhu, společnost Asus, vypouští na trh trojici nových desktopových počítačů. Ty jsou postaveny na moderní platformě Ivy Bridge od Intelu. Jedná o modely ze série Republic of Gamers TYTAN. Konkrétně jde o CG8580,...
Známý výrobce na počítačovém trhu, společnost Asus, vypouští na trh trojici nových desktopových počítačů. Ty jsou postaveny na moderní platformě Ivy Bridge od Intelu. Jedná o modely ze série Republic of Gamers TYTAN. Konkrétně jde o CG8580, CG8270 a CM6870. Novinky zaujmou především hráče a uživatele, kteří hledají počítač s vysokým výkonem.



Model TYTAN CG8580 nabídne výkonný čtyřjádrový procesor Intel Core i7-3770K přetaktovaný na frekvenci 4,6 GHz. O taktování za chodu počítače se stará funkce ROG Turbo Gear. Jako grafickou kartu zde nalezneme Nvidia GeForce GTX 680. Operační paměť má maximální kapacitu 16 GB a pro vaše data poslouží až 10 TB úložného prostoru. Dále je k dispozici Blu-ray mechanika nebo DVD vypalovačka.



Asus TYTAN CG8270 dostal procesory Core i5 a Core i7. O zobrazení se postará Nvidia GeForce GT 640 nebo GeForce GTX. Úložného prostoru nabídne tento počítač maximálně 4 TB. Mnohé uživatele jistě zaujme vcelku povedená skříň.



Posledním modelem je CM6870. Ten je cílen pro uživatele hledající stroj nejen na hraní, ale i na vytváření multimediálního obsahu. Nalezneme zde víceméně stejný hardware jako u předchozího modelu (CG8270). Je zde navíc čtečka paměťových karet a možnost volby mezi více grafickými kartami. A to jak Nvidia GeForce tak AMD Radeon.

Zdroj: techPowerUp