Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus zveřejnil parametry Lamborghini ZX1

21.6.2008, Pavel Bureš, aktualita
Asus zveřejnil parametry Lamborghini ZX1
Společnost Asus představila svůj stylový komunikátor již na CeBITu, ale tehdy zveřejnila jen základní parametry přístroje. Dnes je však k dispozici kompletní specifikace, takže si můžeme chystaný Asus Lamborghini ZX1 detailně představit....
Společnost Asus představila svůj stylový komunikátor již na CeBITu, ale tehdy zveřejnila jen základní parametry přístroje. Dnes je však k dispozici kompletní specifikace, takže si můžeme chystaný Asus Lamborghini ZX1 detailně představit.

Komunikátor je schopen pracovat v GSM sítích na frekvenci 850, 900, 1800 a 1900 MHz, podporováno je rovněž UMTS (850, 1900 a 2100 MHz). K Internetu se připojíte díky GPRS, EDGE a HSDPA. Asus použil nejnovější verzi operačního systému Microsoftu - Windows Mobile 6.1 Professional. Asus je vybaven dostatečným množstvím operační paměti (128 MB), k ukládání dat slouží zatím nezmíněná část 256 MB Flash ROM. Paměť lze rozšířit microSD/microSDHC kartami.




Co se displeje týče, tak Asus Lamborghini nijak nevybočuje ze zaběhnutých zvyklostí - úhlopříčka 2,8" a k ní odpovídající rozlišení 320 x 240 bodů. Z bezdrátových technologií jmenujme Bluetooth 2.0 a 802.11b/g. O dostatek výkonu se stará procesor TI OMAP 2431 na frekvenci 450 MHz. Procesory OMAP byly v minulosti kritizovány pro svou pomalost, jsme tedy zvědavi, jak si povede varianta běžící na vyšší frekvenci. Komunikátor disponuje Li-Ion akumulátorem o kapacitě 1100 mAh. Řidiče snad potěší GPS.




Asus Lamborghini ZX1 váží 119 gramů a bude se prodávat v černé barvě. Výrobce zatím neoznámil datum uvedení na český trh ani cenu.

Zdroj: Asus