Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AT Computers nabídne notebooky GETAC

3.8.2007, Marek Štelčík, aktualita
AT Computers nabídne notebooky GETAC
Společnost AT Computers, známý český distributor IT, výrobce a dodavatel počítačů, oznámil rozšíření své produktové nabídky o odolné notebooky renomované značky GETAC. Notebooky GETAC jsou odolné proti prachu i vodě. Proto se uplatňují jak...
Společnost AT Computers, známý český distributor IT, výrobce a dodavatel počítačů, oznámil rozšíření své produktové nabídky o odolné notebooky renomované značky GETAC. Notebooky GETAC jsou odolné proti prachu i vodě. Proto se uplatňují jak v armádě, tak i v jiných oborech s vysokými nároky na odolnost a spolehlivost - stavebnictví, lesní správa, průmyslová výroba, bezpečnostní nebo rozvážkové služby. Jsou ideálním řešením pro práci v terénu, těžkých provozech a všude tam, kde již běžný notebook kvůli své konstrukci nestačí. Všechny notebooky GETAC jsou certifikována podle vojenských standardů MIL-STD 810F, případně i MIL-STD 461E.


Běžnými součástmi, které tato zařízení obsahují jsou, kromě procesorů Intel Pentium M a Intel Core Duo i displeje se zvýšeným jasem, nárazuvzdorné uložení součástí, kryté vnější porty, GSM modemy atd. Navíc mohou být vybaveny voděodolnou podsvícenou klávesnicí, vyhříváním pro venkovní teploty až do -20°C či čtečkou otisku prstu. To vše je zabaleno v pevných lehkých šasi z hořčíkových slitin a dodáváno se dvou- nebo tříletou zárukou. Notebooky je možno rozšiřovat a doplňovat dle přání zákazníka, díky flexibilním konfiguracím.

Zdroj: ATComputers