Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Až 1 milion dolarů za sestavení elegantního PC pro Intel

27.9.2006, Marek Štelčík, aktualita
Až 1 milion dolarů za sestavení elegantního PC pro Intel
Pokud se rádi vrtáte ve svém počítači a dbáte na jeho vzhled, tichost a výkon, tak Vás možná zaujme nová soutěž společnosti Intel. Intel totiž včera během konference Intel Developer Forum v San Franciscu oznámil soutěž nesoucí název Intel...
Pokud se rádi vrtáte ve svém počítači a dbáte na jeho vzhled, tichost a výkon, tak Vás možná zaujme nová soutěž společnosti Intel. Intel totiž včera během konference Intel Developer Forum v San Franciscu oznámil soutěž nesoucí název Intel Core Processor Challenge. Společnost Intel tak vyzývá PC designéry a výrobce, aby při návrhu nové generace domácích PC s procesory Intel Core 2 Duo optimalizovaných pro multimediální zábavu, mysleli rovněž na elegantní, stylová a rozměrově malá zařízení. Soutěž chce pomoci posunu od „velké béžové krabice“ směrem ke stylovějším, menším, tišším a chladnějším počítačům, které se budou lépe hodit do našich obývacích pokojů.


Již zmiňované ceny v hodnotě až 1milion dolarů jsou určeny pro PC designéra a výrobce, který navrhne a vyrobí nejhezčí domácí PC s technologií Intel ViiV, což je označení pro domácí počítač s procesorem Core 2 Duo, který je optimalizový pro práci s médii. Zúčastněné počítače budou následně hodnoceny z hlediska stylu, akustiky, funkčnosti a výbavy. Vítěz bude oznámen na Intel Developer Foru v San Franciscu, které se bude konat 20. až 22. března příštího roku. Více detailnějších informací naleznou případní zájemci zde.

Zdroj: Intel