Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Barevné headsety v podání Logitechu

24.8.2011, Jan Vítek, aktualita
Barevné headsety v podání Logitechu
Zatímco Creative svým zákazníkům konečně přinesl bezdrátový herní headset Tactic3D, další renomovaný a dlouholetý výrobce periferií, firma Logitech, se zaměřila na jednoduchost a barvy. Přináší trojici náhlavních sad, které jsou určeny především...
Zatímco Creative svým zákazníkům konečně přinesl bezdrátový herní headset Tactic3D, další renomovaný a dlouholetý výrobce periferií, firma Logitech, se zaměřila na jednoduchost a barvy. Přináší trojici náhlavních sad, které jsou určeny především pro komunikaci, tedy VoIP.


Všechny spadají do řady Logitech Stereo Headset a mají nabídnout pohodlné nošení a jednoduché použití a nastavení, i když tedy nevím, co by na obyčejných sluchátkách s mikrofonem jinak mělo být složitého. Ten mimochodem nabídne funkci pro potlačení okolního hluku.


Dále Logitech slibuje kompatibilitu s OS Windows, což by tedy jeden u sluchátek s 3,5mm jacky neřekl a dokonce i vyjmenovává řadu aplikací pro komunikaci. My se raději zaměřme na jednoltlivé modely, k nimž nám toho výrobce ale moc neřekne. Základním je Logitech Stereo Headset H130 s týlním páskem, u nějž můžeme zdůrazit pouze nastavitelné rameno s mikrofonem, které lze otočit třeba nahoru, aby nepřekáželo.


Logitech Stereo Headset H150 je v této trojici střední třídou a nemá pro řadu lidí nepohodlný týlní pásek, ale klasické zpracování. Jeho mikrofon lze ale také přesunout na opačnou stranu a na kabelu jsou také ovládací prvky pro hlasitost a ztišení mikrofonu. Nejlepším z trojice je Logitech Stereo Headset H250 slibující nejkvelitnější zvuk a pohodlné náušníky.

Všechny nové modely mají být na trhu ještě tento měsíc za doporučené ceny 499 Kč pro první dva a 879 pro H250.

Zdroj: TZ Logitech