Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Bezdrátový ADSL2/2 modem do domácností od Asusu

23.10.2006, Jan Vítek, aktualita
Bezdrátový ADSL2/2 modem do domácností od Asusu
Asus oznámil novinku z oblasti ADSL zařízení - modem WL-600g, jenž v sobě vedle čtyř LAN 10/100 RJ45 konektorů integruje i bezdrátovou technologii Wi-Fi 802.11 b/g a FTP/print server. Zařízení podporuje i UPnP IGD a v rámci WLAN sítě pak...
Asus oznámil novinku z oblasti ADSL zařízení - modem WL-600g, jenž v sobě vedle čtyř LAN 10/100 RJ45 konektorů integruje i bezdrátovou technologii Wi-Fi 802.11 b/g a FTP/print server. Zařízení podporuje i UPnP IGD a v rámci WLAN sítě pak umožňuje zařízením sdílet stejnou IP adresu, souběžně hrát on-line hry a používat IP telefony. Pro komfort užívání modem disponuje funkcí pro rychlé nastavení, která sama detekuje konfiguraci nutnou pro připojení k vašemu ISP.


Funkce Plug'n'Share dovoluje k modemu připojit přes USB 2.0 porty externí pevný disk nebo tiskárnu a nasdílet tato zařízení uživatelům sítě. Lze si také zprovoznit FTP server, zálohovat data a komunikovat se sítí MS Windows (Okolní počítače). Dále je tu funkce Game Blaster. Ta optimalizuje síťové zdroje a upřednostňuje pásmo pro on-line herní aplikace, čímž by se on-line hrám mělo dostat stabilně nízkých latencí (samozřejmě v rámci vašeho připojení). Stejná optimalizace je k dispozici i pro IP telefonii, aby se zajistilo stabilnější spojení. A nakonec, systém bezdrátové distribuce (Wireless Distribution Systém, WDS) umožňuje uživatelům vytvořit širší bezdrátovou síťovou infrastrukturu propojením několika bezdrátových přístupových bodů WDS linky.

Zdroj: Asus