Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
15.3.2021, Jan Vítek, aktualita
Blizzard ve spolupráci s NVIDIÍ přinesl test technologie Reflex ve hře Overwatch, do níž byla nedávno implementována. Účel je jasný, a to co možná nejvíce snížit celkové zpoždění mezi vstupem a výstupem. 
Neverminde (369) | 16.3.20212:38
Je to tim ze hry presli na F2p kdyz jsou placene treba 2000 za hru ty lidi si to rozmysli o tu hru prijit.
Odpovědět0  1
Včera dva kompeťáky, dvakrát se nám stalo, že jsme první půlku vyhráli jak nic 11:4 a druhej 10:5, a pak se to rozjelo, týpci vůbec neskrývali že mají zapnutej autoaim a wh, normálně nás doslova lovili. Zakempil jsem se na nejdebilnějším místě, které se nikdy nepouživá, hodil jsem si pod nohy smoke a stejně jsem dostal headshot.

K čemu tedy bude úžasná super reflex technologie, když Valve je mrtvé ? Proč Valve neudělá spárování se základní deskou a pokud někdo cheatuje, tak se zablokuje hraní na základní desce ? Vždyť by to bylo účelné. A lidé by to rádi hráli.
Takto ? Cheater dostane BAN, založí si novej email, založí si novej účet a ani nemusí CSko stahovat, použije to stejný s nainstalovanými cheaty z novýho účtu. A valve se steamem nic. Nebo faceID, pěkně vyfotíš ksichtíček, dojde ti dom na adresu aktivační klíč a OK, můžeš hrát, dostaneš BAN, ok už si na officiálních serverech nikdy nezahraješ. Ale u Valve? pche... to by jste toho chtěli moc.

Dozor? Milion videií a všichni čumí do země a rozdávají headshoty. Neříkali, že tohle bude filtrovat sama umělá inteligence aby se tyhle cheaty potlačili ?

Stejně jsem nikdy nepochopil proč ti lidi podvádí, jaký mají pocity, co z toho mají a proč? Prostě hraju, vím že dostanu BAN a všem ten požitek ze hry kazí. Nechápu proč.

Valorant? Ten valorant, který v betě už měl cheatry ? Ten valorant kde jsem dostal hlavu přes celou mapu jak víno?
Ten Valorant, který musíte mít přesnou kombinaci postav, které musí naprosto jak hodinky přesně spolupracovat jinak nemají šanci ? myslíte ten nerealný Valorant, který je tak barevný že nevím po čem mám dřív střílet? Ten Valorant ve kterým jsou kroky slyšet přes půl mapy ? Ne děkuji. Barevný to je jak prdel paviána.

A ostatní hry jsou kraviny, Overwatch je kravina pro slabomyslné.


Odpovědět1  2
congi (343) | 15.3.202111:11
za posledni roky sel MP uplne do haje, s masovym rozsirenim hraje stale vice debilu, co jen ostanim kazi hru­(friendly fire, blocking...­), k nim se pridavaji stupidni cheateri...sami vyvojari udrzuji hlavne placeny obsah, zbytecnosti v podobe nastavby the SIMS na libolny titul­(oblikani panenek do oblecku­) a navic tim hry nesmyslne pribiraji na GB...dost je to videt treba na GTAV kam se tahle absurdita dostala, MP je nehratelny, protoze furt nekdo bombarduje mesto z obezny drahy, na druhe strane spousta lidi ­(deti?­) pousti rovnou ruzne nesmyslne mody­(kvalitou a naplni nejodpadnejsich indie her­) napr. kde jezdi po cirkusacke draze vytvorene nad mestem s zirafou na motorce :­-!
Odpovědět0  1
wrah666 (6205) | 15.3.202113:46
GTA je příklad mizerně naprogramované hry. Server by měl pustit leda ­"mody­" v podobě skinů, nikoliv bombardování ufo :­)
Odpovědět0  1
congi (343) | 15.3.202115:26
ja MP pustil jen parkrat, nikdy jsem to dlouho nevydrzel, nejvic mne totiz vytacel neustale zvonici mobil
Odpovědět0  1
ZipX (192) | 17.3.20219:41
Za 1. V nastaveniach mobilu sa vypína zvonenie.
Za 2. Cez spravcu úloh sa dá vytvoriť solo session.
Za 3. Nwm prečo riešite csgo­/valorant pri článku o nvidia reflex.. nič to s tým nemá spoločné.. tak isto s hackermi
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.