Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Canon představuje multifunkční zařízení iR3180C/Ci, iR5880C/Ci a iR6880C/Ci pro menší firmy

14.12.2007, Jan Vítek, aktualita
Canon představuje multifunkční zařízení iR3180C/Ci, iR5880C/Ci a iR6880C/Ci pro menší firmy
Pro menší firmy či pracovní skupiny jsou určena nová multifunkční zařízení iR3180C/Ci, iR5880C/Ci a iR6880C/Ci od společnosti Canon. Ta se mohou pochlubit především rychlostí tisku, která činí 31 až 68 černobílých a 7 až 16 barevných stran...
Pro menší firmy či pracovní skupiny jsou určena nová multifunkční zařízení iR3180C/Ci, iR5880C/Ci a iR6880C/Ci od společnosti Canon. Ta se mohou pochlubit především rychlostí tisku, která činí 31 až 68 černobílých a 7 až 16 barevných stran za minutu - v závislosti na modelu.


„Pro zákazníky, kteří tisknou zejména černobílé dokumenty, nemusí být nákup barevného zařízení právě vhodná investice,“ říká Roman Dvořák, CBS consultant. „Proto jsme dnes představili trojici tiskových systémů, které se soustředí zejména na efektivní černobílý tisk, ale zároveň dávají zákazníkům možnost bez velkých investic tisknout i v barvě.”

Zařízení také nabízí zabezpečení dat před zneužitím pomocí šifrování a jejich spolehlivé odstranění v souladu se standardy Common Criteria. Proto se hodí i tam, kde je bezpečnost důležitá, například do bank, státní správy, atp. K dispozici jsou také nástroje iWAMS (Access Management System) pro nastavení pravidel využívání tiskových zdrojů pro různé uživatele či skupiny, což má napomoci k minimalizaci nákladů. Tiskárny mají být v Evropě dostupné již od začátku tohoto měsíce.

Zdroj: TZ Canon