Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Canon představuje nové vysokorychlostní skenery imageFORMULA

17.1.2008, Jan Vítek, aktualita
Canon představuje nové vysokorychlostní skenery imageFORMULA
Společnost Canon přišla s novými skenery imageFORMULA DR-2010C a DR-2510C, které vynikají rychlostí skenování 20, respektive 25 stránek za minutu. Značku imageFORMULA nyní ponesou síťové skenery ScanFront, dokumentové skenery DR-Series a...
Společnost Canon přišla s novými skenery imageFORMULA DR-2010C a DR-2510C, které vynikají rychlostí skenování 20, respektive 25 stránek za minutu. Značku imageFORMULA nyní ponesou síťové skenery ScanFront, dokumentové skenery DR-Series a šekové skenery CR-Series. Zmíněné dva modely jsou tedy první svého jména.


Tyto skenery jsou určeny pro skenování důležitých dokumentů v malých firmách a mají zvládnout velkoobjemové skenování do 1500 stránek za den. Obě zařízení mají k dispozici technologii CIS Sensor, díky které je skenování v barvě stejně rychlé jako černobílé nebo ve stupních šedi. Nová jsou také JOB tlačítka, která uživateli šetří čas, aniž by museli znovu zadávat jednotlivé úlohy.

Skenovat se mohou dokumenty ve formátu A3 v režimu folio, různé tloušťky papírů, embosované kreditní karty, apod. Díky Ultrasonic Double Feed Detection by se nemělo stát, že si skener vezme najednou dvě stránky a kromě toho jsou zde i další technologie: Auto-Colour Detection, Text Orientation Recognition, Advanced Text Enhancement (I&II), Skip Blank Page a Moiré Reduction, jejichž názvy mluví samy za sebe. Ke skenerům dostanete SW balíček Canon Capture Perfect 3.0, jenž umí tvořit PDF dokumenty, skenovat karty a dávkově zpracovávat skenované předlohy. Kromě toho je zde i OCR Nuance Omnipage SE, Scansoft Paperport SE pro DMS (archvivace digitálních dat), Adobe Acrobat 8 Standard, Presto! BizCard Reader 5 SE (pro vytěžování dat z navštívenek).

Zdroj: TZ Canon