Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Canon představuje svou vlajkovou loď iR C5185i

26.4.2007, Marek Štelčík, aktualita
Canon představuje svou vlajkovou loď iR C5185i
Evropská pobočka společnosti Canon, která patří k největším výrobcům digitálních zobrazovacích zařízení, včera oficiálně představila Canon iR C5185i. Jedná se údajně o nejvýkonnější barevné multifunkční zařízení společnosti pro náročné velké...
Evropská pobočka společnosti Canon, která patří k největším výrobcům digitálních zobrazovacích zařízení, včera oficiálně představila Canon iR C5185i. Jedná se údajně o nejvýkonnější barevné multifunkční zařízení společnosti pro náročné velké a střední pracovní skupiny. Společnost tak posiluje postavení na západoevropském trhu barevných tiskových systémů. V současné době drží 18,5% podíl (bráno za rok 2006). Novinka tedy podporuje tisk, kopírování, scanování, faxování a přímé odesílání dokumentů. Zároveň přijde ve velmi blízké době na trh v České republice. Rychlost tisku je potom slušných 51 stránek za minutu. Rozlišení udává společnost 1200dpi a zařízení se tak stává novou vlajkovou lodí společnosti Canon na poli barevných kancelářských strojů.


Uživatelé si tak mohou tisknout profesionální dokumenty přímo v kanceláři s relativně nízkými náklady na tisk a s plnou kontrolou tiskového procesu, dodává sama společnost. Podporovány jsou nové technologie, jako nová verze internetového protokolu IPv6 nebo služba WSD (Web Services on Devices) operačního systému Microsoft Windows Vista a rozšiřuje je ještě například o možnost automatické instalace ovladačů síťových zařízení či oznamování stavu tiskové úlohy. Canon iR C5185i také splňuje bezpečnostní požadavky normy Common Criteria, ISO 15408, mezinárodního standardu pro bezpečnosti IT . Novinka je zároveň prvním kancelářským strojem společnosti Canon, který nabízí systém řízení přístupu (AMS – Access Management System). Prodej zařízení iR C5185i bude ve střední a východní Evropě zahájen v květnu 2007.

Zdroj: canon