Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Canon uvádí na náš trh nová ČB multifunkční zařízení

4.6.2007, Jan Vítek, aktualita
Canon uvádí na náš trh nová ČB multifunkční zařízení
Tři nová černobílá multifunkční zařízení od Canonu byla v pátek, 1.6.2007 uvedena na evropský trh. Jedná se o stroje iR5055/N, iR5065/N a iR5075/N, které se zaměřily na vyšší úroveň zabezpečení, snížení spotřeby el. energie a tisknou rychlostmi...
Tři nová černobílá multifunkční zařízení od Canonu byla v pátek, 1.6.2007 uvedena na evropský trh. Jedná se o stroje iR5055/N, iR5065/N a iR5075/N, které se zaměřily na vyšší úroveň zabezpečení, snížení spotřeby el. energie a tisknou rychlostmi 55, 65 a 75 stran za minutu (podle typu modelu).


„Při výběru tiskových systémů se zákazníci orientují nejen podle přímých nákladů na tisk a výkonu, ale stále častěji zvažují i další aspekty," vysvětluje Petr Jetel, produktový manažer CBS. „Dnes představené stroje nabízejí vysoký výkon i nízké provozní náklady, ale navíc poskytují svým uživatelům vyšší úroveň bezpečnosti a pomáhají jim snižovat spotřebu elektrické energie."


Mezi další vlastnosti těchto zařízení patří rychlé zahájení tisku, podpora oboustranného tisku či jednoprůchodové oboustranné skenování s rychlostí až 100 zpracovaných obrazů za minutu. Dále je zde i podpora kompletačních funkcí, například skládání dokumentů pro snadné vkládání do obálek. Bezpečnosti bylo dosaženo pomocí přenosu dat k tiskárně v zašifrované podobě a také uložení samotných dokumentů může být kryptograficky chráněno. Funkce PDF security navíc pro práci s dokumenty vyžaduje digitální podpos uživatele, dokáže určit, na kterých zařízeních byly důvěrné dokumenty skenovány a využívá vodoznaky.

Instalaci a správu usnadňuje podpora online služby Canon e-Maintenance. Splněny jsou současné ekologické normy a zařízení rovněž nesou označení RoHS a Energy Star.

Zdroj: Canon