Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Canon uvádí nové skenery nejen pro Apple

14.9.2009, Jan Vítek, aktualita
Canon uvádí nové skenery nejen pro Apple
Společnost Canon přišla se třemi novými skenery, z nichž první model Canon imageFORMULA DR-2020U nabízí tři různé způsoby skenování, které se využijí pro citlivé dokumenty, knihy, vizitky, apod. Má také kompaktní velikost, černý design a...
Společnost Canon přišla se třemi novými skenery, z nichž první model Canon imageFORMULA DR-2020U nabízí tři různé způsoby skenování, které se využijí pro citlivé dokumenty, knihy, vizitky, apod. Má také kompaktní velikost, černý design a dle výrobce také pracuje rychle i díky automatickému podavači pro až 50 listů nebo 15 vizitek. K tomu se také hodí software BizCard pro ukládání informací přímo do databáze.


DR-2010M

DR-2020U skenuje rychlostí až 20 stran za minutu v barvě nebo 40 v duplexním módu. Dále nabízí také ovládací panel, jenž má zajistit snadné nastavení a práci se skenerem díky funkcím jako skenování do mailu, apod. Nová je zde rovněž verze softwaru Canon CaptureOnTouch a dále tu jsou přiložené programy jako PaperPort pro skenování do složek SharePointu, Canon CapturePerfect 3.0, Presto! BizCard, Nuance OmniPage a Adobe Acrobat Standard edition. Dostupnost skeneru imageFORMULA DR-2020U je plánována na 4. čtvrtletí 2009


DR-2020U

A dále to jsou skenery imageFORMULA DR-2010M a DR-2510M určené pro počítače Apple, které jsou určeny pro obchodní sféru a kreativní obory. Tyto dva modely také mají být kompaktní, mít snadné ovládání a jsou obdobou modelů DR-2010C a DR-2510C určených pro platformu Windows. Rychlost skenování je až 20 barevných stran za minutu v případě modelu DR-2010M a 25 stran u modelu DR 2510M a tento také disponuje lepším nastavením parametrů.

Jako software se zde uplatní CaptureOnTouch, Presto! PageManager a Presto! BizCard a také ovladače Windows ISIS a TWAIN. Skenery Canon imageFORMULA DR-2010M a DR-2510M jsou dostupné od 1. září 2009.

Zdroj: TZ Canon