Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cashback u Asusu vrací za základní desky a grafiky až 2665 Kč

20.9.2017, Milan Šurkala, aktualita
Cashback u Asusu vrací za základní desky a grafiky až 2665 Kč
Za pár dní končí cashback akce společnosti Asus, která běží již od poloviny srpna. Kdo si v tomto období zakoupil nebo ještě zakoupí set vybraných základních desek a grafických karet GeForce, může zažádat až o 2665 Kč zpět.
Oblíbené cashback akce pořádá i společnost Asus. Jedna z nich běží už od 14. srpna 2017 a bude končit během několika dní, 30. září 2017. Součástí této akce jsou balíčky základní desky s chipsetem Z270, H270, B250 nebo řady Workstation s grafickými kartami Strix GeForce GTX 1070 nebo GTX 1080. Pokud jste si v uvedeném období zakoupili takovouto dvojici produktů nebo tak během několika následujících dní učiníte, lze u Asusu zažádat o zpětné proplacení částky až 2665 Kč.
 
Asus Cashback 2017
 
O peníze si lze zažádat v období od 13. září do 29. listopadu 2017. Seznam uznávaných kombinací základní desky a grafické karty najdete na stránkách pořadatele. Částka se pochopitelně liší od kombinace, a tak některé dvojice produktů znamenají cashback jen o výši 885 Kč. Na této stránce naleznete také podrobnější informace o akci a podrobnější znění podmínek (místy poněkud zmatené). Mezi vybranými prodejci jsou dle stránek všichni prodejci na našem území.
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
Doporučujeme náš velký přehled desktopových grafických čipů.