Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CeBIT 2007: Asus přichází s novými produkty pro domácnosti

5.3.2007, Jan Vítek, aktualita
CeBIT 2007: Asus přichází s novými produkty pro domácnosti
Společnost Asus na nadcházející akci CeBIT 2007 v německém Hannoveru představí množství nového hardware, mezi nímž nebude chybět nové DAV Center, barebone počítače a LCD monitory, které využijete v domácnostech. DAV Center A33 je domácí...
Společnost Asus na nadcházející akci CeBIT 2007 v německém Hannoveru představí množství nového hardware, mezi nímž nebude chybět nové DAV Center, barebone počítače a LCD monitory, které využijete v domácnostech. DAV Center A33 je domácí kino s 5.1 kanálovým zvukem (každý s výkonem 100 W při 8 Ohm impedanci). Kino nabízí funkci pro automatické nastavení ekvalizéru podle akustiky místnosti a také bezdrátový přístup k internetu nebo grafický výstup s podporou množství formátů. Mezi ně patří DVD-audio, HDCD, XRCD a CD Audio.


P2-M2A690G

P2-M2A690G, to je název nového barebone systému s technologií Blu-ray. Jedná se o počítač s povrchem imitujícím kůži vybavený mnoha funkcemi jako Q-Fan, Recover Pro. Dále je k dispozici osmikanálový zvuk (Azalia), Gb LAN, rozhraní HDMI, D-Sub, S/PDIF, IEEE 1394 FireWire, čtečku CF, MS, SD a MMC karet a další. Problémy nebude činit ani přechod na OS Vista.

Další barebone se jmenuje T3-P5G965A a zaměřuje se na grafický výkon a rozšiřitelnost. Šasi má otočnou konstrukci a můžeme do ní vložit dva pevné disky a do čtyř připravených DIMM slotů až 8 GB paměti RAM. Součástí je i čtečka 6 typů paměťových karet, Gb LAN a eSATA rozhraní.


Asus LS201

Na řadu přichází 20" LCD monitor LS201 s kontrastem 2000:1, novým efektem Light-in-Motion, který má podél vnitřního okraje hliníkové základny vytvářet příjemné světelné pozadí. Nechybí zde ani ASUS Splendid Video Intelligence a certifikace pro OS Vista Premium.

A jako poslední si představíme monitor MW221U s podporou HDCP a odezvou 2 ms. Jedná se o širokoúhlý 22" LCD monitor (rozlišení tedy 1680 x 1050) s technologií Trace Free, která právě slouží pro zkrácení odezvy na 2 ms. ASUS Splendid Video Intelligence pro optimalizaci zobrazení je zde samozřejmostí, ale již ne tolik HDCP pro digitální signál z DVI. Pro zvuk můžeme využít vestavěné reproduktory a výstup na sluchátka. Ani tento monitor neminula certifikace pro Vista Premium.

Zdroj: Asus