reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CES 2008: sedm produktů společnosti Logitech dostalo ocenění

14.1.2008, Marek Štelčík, aktualita
CES 2008: sedm produktů společnosti Logitech dostalo ocenění
Sedm produktů společnosti Logitech bylo ohodnoceno oceněním CES 2008 za inovace v oblasti designu a konstrukce. Veškeré produkty byly vystaveny během veletrhu CES 2008 konaném v Las Vegas. Mezi ně potom patří například dálkový ovladač Logitech...
Sedm produktů společnosti Logitech bylo ohodnoceno oceněním CES 2008 za inovace v oblasti designu a konstrukce. Veškeré produkty byly vystaveny během veletrhu CES 2008 konaném v Las Vegas. Mezi ně potom patří například dálkový ovladač Logitech Harmony One, který získal ocenění za Nejlepší inovaci v doplňcích pro domácí zábavu. Harmony One nabízí ergonimický tvar. Druhým oceněným produktem je klávesnice Logitech diNovo Mini, která je navržena pro uživatele, kteří mají počítač propojený s televizorem. Klávesnice nabízí taktéž ClickPad, tedy touchpad pro běžné funkce myši.



Tato miniklávesnice používá technologii Bluetooth 2.0. Dalším oceněným zařízením je hudební systém Squeezebox Duet nabízející inovativní ovladač, který je vybaven plnobarevným LCD displejem a kompaktní přijímač. Na poli periferií získala další ocenění myš G9 s rozlišením 200 dpi až 2000 dpi.



Pro milovníky iPodu byl oceněn produkt nesoucí plný název Logitech Pure-Fi Dream Premium Bedroom Music System for iPod, který je převážně určen do ložnice, neboť nabízí budík s rádiem.



Myš G9 však nebyla ve své kategorii jediným oceněným produktem, cenu si z veletrhu odnesly taktéž modely laserové bezdrátové myši Logitech VX Nano s miniaturním USB přijímačem a bezdrátová myš Logitech MX Air Rechargeable, která umožní ovládání i ve vzduchu pomocí tří technologií - ovládání pohybu Freespace, rozpoznávání příkazů z gest a bezdrátového připojení – takže lidé mohou vyhledávat, vybírat a přehrávat multimediální soubory pouhým pohybem zápěstí. „Pro společnost Logitech je skutečnou poctou, že mezi velkou řadou dalších skvělých produktů získala takové uznání,“ řekl na závěr Jerry Quindlen, CEO společnosti Logitech.

Zdroj: Logitech