Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Chcete vyhrát notebook? Zbývají 3 dny pro účast v soutěži!

29.10.2008, Karel Polívka, aktualita
Chcete vyhrát notebook? Zbývají 3 dny pro účast v soutěži!
Tento pátek bude poslední šance se uploadem wallpaperu s motivem MSI je má volba (do podsekce Upload návrhů do aktuální výzvy) zúčastnit právě probíhajícího kola naší tvůrčí soutěže o nejlepší wallpaper. Podrobné informace o aktuálním kole...
Tento pátek bude poslední šance se uploadem wallpaperu s motivem MSI je má volba zúčastnit právě probíhajícího kola naší tvůrčí soutěže o nejlepší wallpaper. Podrobné informace o aktuálním kole (včetně popisu jak se zúčastnit) najdete zde. Wallpapery je možné zařazovat do konce října 2008. V sobotu (1. listopadu) už na nově zařazené nebude brán zřetel.


- kliknutím na obrázek přejdete do galerie dosud zařazených wallpaperů MSI je má volba -
(pro zobrazení wallpaperu v plné velikosti je třeba být přihlášený)


Pokud máte tvůrčího či soutěživého ducha (nebo obojí), neměla by Vám tato výzva uniknout. Máte šanci něco vyhrát, porovnat svůj um s ostatními a hlavně se blýsknout přímo na stránkách Světa hardware před zraky desetitisíců čtenářů!

Specialitou tohoto kola je, že autor wallpaperu, jenž se umístí na 1. místě, získá společně s kredity i notebook MSI PR200GX (v ceně cca 20 000,- Kč).

Autoři nejlépe ohodnocených wallpaperů obdrží odpovídající množství kreditů (1. místo - 3000 kreditů, 2. a 3. místo - 1500 kreditů), získají v rámci našeho diskuzního fóra odpovídající ocenění a jejich wallpapery budou zařazeny společně s uvedením autora na samostatnou stránku přístupnou skrze odkaz "Wallpapery" přímo na hlavní stránce magazínu Svět hardware v boxíku "Speciál" v levém sloupci.