Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
25.9.2018, Jan Vítek, aktualita
Google před verzí Chrome 69 nabídl ve svém prohlížeči volitelnou možnost přihlásit se k příslušnému účtu, aby bylo možné synchronizovat třeba záložky mezi různými zařízeními. S verzí 69 se ale způsob přihlašování mění. 
wrah666 (6205) | 25.9.201814:35
Zapomeňte na cracknuté hry. Budeme hledat crack na prohlížeč. A do toho stále zhovadilejší omezování internetu nařízeními EU. Prostě paráda :)
Odpovědět0  0
Deluxa (225) | 25.9.201814:19
Dnes sa developuje uz jedine fasisticky backdoor. V mrkvosofte a win jednoznacne vladne. Nie je ziadna volba akokolvek zastavit alebo spravovat updaty a ich komunikaciu s vonkajskom ­(aj ked sa to na prvy pohlad zda ze ano­) a system si svojvolne zmeni zakladne administratorske nastavenia ­(dalsich asi 150 sluzieb a jobov kontroluje jedna druhu ci update prebehol,alebo ci su sluzby updatu spustene automaticky­) Typicke spravanie malwaru. Nie su schopni na supporte jednoznacne odpovedat na jednoduchu otazku, preco moj system komunikuje a co presne odosiela na server mrkvosoftu v Kanade, ked si to vyslovene neprajem, aj ked im uvediete presne ip adresy, nastavenia a logy. Riesenie je jednoduche, zablokovat akukolvek komunikaciu nezavislym firewallom kedze plna kontrola nad systemom je len iluzia. Ak ludia nezacnu radikalne odmietat take praktiky a ­"produkty­" stratia akukolvek kontrolu, nie len nad tym co maju v pc alebo ako ho pouzivaju, ale aj nad svojim sukromim vseobecne. Podla mna vlastne uz k tomu dochadza a to jedine ludskou hlupostou....
Odpovědět1  1
timpo (1) | 3.10.201815:38
Iba na ludsku hlupost by som to vobec nehadzal, vacsina ludi pouziva OS a browser iba ako nastroj a nema cas sa s tym vsetkym ­"vsetecne­" zaoberat a piplat. V ramci zdraveho rozumu predpokladaju korektny pristup od tvorcov sw, to ze ti su rokmi zhyckani ze sa cielova skupina uzivatelov rozsirila z geekov ­(ktori im stale kukali na prsty­) aj na beznu populaciu, ktora nema cas riesit technicke aspekty IT nastrojov ­- skoncilo to prestne tymto hulvatskym pristupom.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.