Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cisco otevře své platformy ISR a WAAS třetím stranám

19.5.2008, Jan Vítek, aktualita
Cisco otevře své platformy ISR a WAAS třetím stranám
Aby mohly podniky lépe přizpůsobit své pobočkové sítě vlastním potřebám, otevře společnost Cisco své platformy Cisco Integrated Services Router (ISR) a Cisco Wide Area Application Services (WAAS) pro vývojáře. Současně s tímto představuje...
Aby mohly podniky lépe přizpůsobit své pobočkové sítě vlastním potřebám, otevře společnost Cisco své platformy Cisco Integrated Services Router (ISR) a Cisco Wide Area Application Services (WAAS) pro vývojáře. Současně s tímto představuje Cisco nové routery s ISR a platformu WAAS s technologií Virtual Blade. Novinky se tak zařadily do sady Empowered Branch.



Dále se představila Application eXtension Platform (AXP), která staví na linuxové architektuře s rozhraním Cisco IOS Software a je součástí routerů Cisco ISR. Moduly AXP dokáží podporovat různé aplikace současně, čímž šetří firemní zdroje. K dispozici je také Cisco AXP software development kit (SDK), který vývojářům dovolí vytvořit si vlastní řešení pro své sítě.

Řešení WAAS WAE-674 Wide Area Application Engine má pak zajistit vyšší výkon v centralizovaných datových centrech a hostingu aplikací. WAE-674 optimalizuje WAN sítě, dovoluje připojení vizualizačního SW, hostování MS Windows Server 2008 a zákazníci si též mohou vybrat, která data poboček budou centralizována.

A nakonec se zpráva zmiňuje o nových konfigurovatelných routerech Cisco 880 a 860 Series ISR s technologiemi Cisco Unified Wireless a IEEE 802.11n. Nabízeno je zde integrované rozhraní pro bezdrátové 3G sítě, které se bude hodit malým firemním pobočkám.

Zdroj: TZ Cisco