Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cisco oznamuje, že prodejnost routerů zvyšují nové integrované služby

18.5.2008, Marek Štelčík, aktualita
Cisco oznamuje, že prodejnost routerů zvyšují nové integrované služby
Nové služby integrované do nových routerů zvyšují jejich popularitu, alespoň to hlásí společnost Cisco, která zároveň oznámila, že od roku 2004, kdy uvedla na trh první router s integrovanými službami, se jich podařilo prodat již přes 4...
Nové služby integrované do nových routerů zvyšují jejich popularitu, alespoň to hlásí společnost Cisco, která zároveň oznámila, že od roku 2004, kdy uvedla na trh první router s integrovanými službami, se jich podařilo prodat již přes 4 miliony kusů. Jubilejní čtyřmiliontý router Cisco ISR byl nasazen do společnosti Coca-Cola Enterprises, kde pomůže zajišťovat firemní komunikaci a spolupráci více než 30 tisíc zaměstnanců ve 440 pobočkách. Jednou z inovací, kterou Coca-Cola Enterprises zavedla a postavila na řešeních společnosti Cisco, je například hlasová aplikace Voice Pick. Ta je postavena na integrovaném řešení sjednocené komunikace, které spojuje routery Cisco ISR se systémem Voice eXtensible Markup Language (Voice XML), mobilní telefonií a systémy pro řízení dodávek (SCM). Výsledkem je hlasová aplikace, která pracuje v reálném čase a pracovníkům firmy umožňuje komunikovat přímo se skladovými systémy prostřednictvím bezdrátových telefonů nebo headsetů.



Díky zavedení této nové aplikace došlo ke zvýšení přesnosti vyřizování objednávek, oznámila sama společnost. To by pak mělo v důsledku přinést snížení počtu pojezdů vysokozdvižných vozíků a tím pádem úsporu benzínu a snížení emisí. Společnost nedávno ohlásila otevření routerů Cisco ISR pro vývojáře aplikací třetích stran, čímž chce umožnit rozšiřování této síťově platformy o další integrované služby, to je dle společnosti také důvod rostoucí popularity.

Zdroj: TZ Cisco