Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cisco představilo nové servery montovatelné do racku

18.6.2009, Marek Štelčík, aktualita
Cisco představilo nové servery montovatelné do racku
Společnost Cisco na nedávném partnerském summitu oznámila novinky v oblasti datových center. Oznámila například rozšíření svého portfolia pro sjednocená datová centra Unified Computing System o nové servery montovatelné do racku. Dále představila...
Společnost Cisco na nedávném partnerském summitu oznámila novinky v oblasti datových center. Oznámila například rozšíření svého portfolia pro sjednocená datová centra Unified Computing System o nové servery montovatelné do racku. Dále představila nové programy pro oblast sjednocených datových center. Konkrétně byly prezentovány nové rack-mount servery řady C-Series založené na procesorech Intel Xeon 5500 Series, které doplňují nabídku již dříve představených blade serverů.



Novinkou je například přístup k unified fabric přes nízko-latentní 10 Gb/s Ethernet který umožňuje implementační model „wire-once“ a dále technologie rozšíření paměti, která přináší více než 2,5 násobek adresovatelné paměti dostupných dvousocketových rack-mount platforem, což umožní používat více virtuálních zařízení na jednom serveru. Virtualizovaný adapter Cisco zas přináší schopnost optimalizace konsolidace a virtualizace tím, že umožňuje každému virtualizovanému adaptéru definovat až 128 připojení přes Ethernet nebo Fibre Channel. Nové servery budou k dispozici ke konci roku 2009. Mezi další novinky patří oznámení nových profesních certifikací pro oblast správy datových center.

Zdroj: TZ Cisco