Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cisco představilo TelePresence pro menší pobočky a firmy

13.5.2009, Marek Štelčík, aktualita
Cisco představilo TelePresence pro menší pobočky a firmy
Společnost Cisco představila novou řadu produktů a aplikací Cisco TelePresence. Kromě nových možností nahrávat záznamy s vysokým rozlišením nebo pořádat rozsáhlejší akce typu firemních setkání či seminářů představilo Cisco i menší verzi...
Společnost Cisco představila novou řadu produktů a aplikací Cisco TelePresence. Kromě nových možností nahrávat záznamy s vysokým rozlišením nebo pořádat rozsáhlejší akce typu firemních setkání či seminářů představilo Cisco i menší verzi systému Cisco TelePresence, kterou je možné vůbec poprvé instalovat do již existujících konferenčních místností a je tak zaměřená především na pobočky a menší firmy. Cisco již na celém světě prodalo přes dva tisíce systémů TelePresence.



Mezi nově představené produkty patří například komunikační řešení Cisco TelePresence System 1300 vhodné až pro šest lidí, dále rozšíření Cisco TelePresence Extended Reach, které umožňuje systém TelePresence provozovat i přes pomalejší připojení, aniž by docházelo ke zhoršení kvality obrazu a zvuku. Dále Cisco TelePresence Recording studio umožňující vytvářet video zprávy či nahrávat prezentace pro přehrávání na jednotkách Cisco TelePresence v rozlišení 1080p. Videokonferenční řešení typu Cisco TelePresence je v současné době velice rychle rostoucí produktová kategorie. Studie firmy Crimson Consulting Group uvádí, že většina společností dosáhne návratnosti investic do řešení Cisco TelePresence v průměru za čtrnáct měsíců.

Zdroj: TZ Cisco