Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Články od čtenářů: vyhodnocení 1. kola

11.12.2006, Karel Polívka, aktualita
Články od čtenářů: vyhodnocení 1. kola
Před více jak týdnem byl ukončen příjem nových článků od čtenářů do prvního kola této soutěže. Následující týden byla na hlavní stránce diskuzního fóra přístupná anketa s otázkou, který článek se Vám líbí nejvíce. A právě teď už nadešel...
Před více jak týdnem byl ukončen příjem nových článků od čtenářů do prvního kola této soutěže. Následující týden byla na hlavní stránce diskuzního fóra přístupná anketa s otázkou, který článek se Vám líbí nejvíce. A právě teď už nadešel čas na vyhodnocení tohoto prvního kola soutěže o nejlepší článek od čtenářů Světa hardware.


Jasnou převahu zde tedy měly články od uživatele P@pi, jehož článek "FAQ: přetaktování (zejména platforma intel LGA775)" získal nejvyšší počet hlasů. Tím získává tričko s logem SHW a odpovídající ocenění v rámci našeho fóra. Navíc jsem s ním na základě jeho článků v této sekci navázal spolupráci, čili bychom měli mít brzy šanci setkávat se s jeho články přímo v magazínu SHW. Tímto jej tedy veřejně vítám mezi nás a věřím, že to přispěje k dalšímu obohacení obsahu Světa hardware a jeho posunutí zase o něco dále.

Uzavřením prvního kola se nové články v této sekci započítávají do dalšího kola. Pokud byste tedy rádi ukázali, co ve Vás vězí a rádi byste také psali články přímo pro magazín (nebo byste jen rádi získali tričko s logem SHW), máte možnost se ukázat - za zkoušku v tomto případě nic nedáte, můžete pouze získat. Budeme se na Váš příspěvek těšit.