Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Computex 2007: ASUS získal tři ceny za notebooky a bezdrátové produkty

6.6.2007, Marek Štelčík, aktualita
Computex 2007: ASUS získal tři ceny za notebooky a bezdrátové produkty
Společnost ASUS, známý dodavatel 3C řešení, oznamuje, že se stala vítězem, když získala mezi silnou konkurencí tři prestižní ocenění. Letošní ceny Best Choice Awards v kategoriích notebooky a bezdrátová zařízení obdržely notebooky ASUS U1F...
Společnost ASUS, známý dodavatel 3C řešení, oznamuje, že se stala vítězem, když získala mezi silnou konkurencí tři prestižní ocenění. Letošní ceny Best Choice Awards v kategoriích notebooky a bezdrátová zařízení obdržely notebooky ASUS U1F a ASUS Lamborghini VX2 a multifunkční bezdrátový směrovač ASUS WL-500W Super Speed N. Notebook U1F s 11,1" širokoúhlým displejem je určen mobilním profesionálům, když nabízí i stylový vzhled. ASUS Lamborghini VX2 potom spojuje moderní technologie a dynamická multimediální řešení pro kvalitní vizuální zábavu. Obsahuje poslední Centrino Duo mobilní technologii, grafickou kartu NVIDIA GeForce Go s 512MB pamětí a operační systém Windows Vista.

Uživatelé si tak mohou plně vychutnat zajímavý vzhled závodních vozů a zároveň vysoký výkon při používání počítače pro práci i zábavu. Bezdrátový směrovač ASUS WL-500W splňuje podmínky certifikace Intel „Connect with Centrino“. Uživatelé notebooků mohou při použití WL-500W využívat výhody vysoké rychlosti nového připravovaného bezdrátového standardu 802.11n. WL-500W je dodáván spolu s několika funkcemi a umožňuje uživatelům také pohodlné stahování a sdílení digitálního obsahu. Soutěž Best Choice of Computex je pořádaná výborem Taiwan External Trade Council.

Zdroj: ASUS