Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Corsair nabídne nové příslušenství pro vylepšení našich sestav

22.1.2019, Jan Vítek, aktualita
Corsair nabídne nové příslušenství pro vylepšení našich sestav
Corsair si připravil řadu nového příslušenství, které budeme moci použít pro vylepšení našich sestav. Můžeme si vybrat především mezi novými kabely různého typu, ale také se na trh dostane i nová teplovodivá pasta. 
Tyto nové produkty firmy Corsair tak budou určeny pouze pro ty, kteří se starají i o vzhled svých počítačových sestav a chtějí něco provést i s kabeláží. Jen doufejme, že nové kabely budou nejen dobře vypadat, ale také budou po všech stránkách kvalitní. 
 
 
Celkem jde o následující produkty: Corsair Premium Individually Sleeved PSU Cables, Premium Sleeved Front Panel Extension Kit, Premium Sleeved SATA Cable, Premium PCIe 3.0 x16 Extension Cable a TM30 Performance Thermal Paste.
 
 
Kabely určené pro napájecí zdroj mají, jak už jejich název říká, každý jednotlivý vodič individuálně izolovaný, což nám umožní si je uspořádat dle libosti. K dispozici budou v sedmi provedeních lišících se barvou a ATX 24-pin, EPS12V a PCIe jsou dokonce vybaveny kondenzátory, které slibují stabilnější napájení. 
 
 
Corsair Premium Sleeved Front Panel Extension Kit and Premium Sleeved SATA Cables (30cm) jsou k dispozici v modré, černé, červené a bílé barvě a SATA kabely navíc i jako rovné-rovné nebo rovné-zahnuté (konektory). 
 

Dále si ukážeme Premium PCIe 3.0 x16 Extension Cable, který slouží k flexibilnímu napojení grafické karty na desku. Kabel má délku 30 cm a bez problémů zvládne i PCIe 3.0. Sloužit pak bude především ve skříních s možností vertikálního umístění grafické karty tak, aby byla dobře vidět skrz boční sklo skříně. Dobře ale může posloužit také v casemoddingu. 
 
 
Nakonec tu máme teplovodivou pastu s celkovým označením Corsair TM30 Performance Thermal Paste, která je založena na oxidu zinku a slibuje dlouhodobou výdrž bez vysychání a doprovodného popraskání nebo prostě nežádoucích změn. Corsair také zmiňuje, že není toxická. 
 
 
Všechny tyto produkty jsou k dispozici ihned a na kabely je poskytována standardní dvouletá záruka. 
 
Zdroj: Hexus.net