Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Creative a sluchátka Aurvana Dj Headphones

23.5.2007, Marek Štelčík, aktualita
Creative a sluchátka Aurvana Dj Headphones
Společnost Creative, významný hráč v oblasti produktů pro digitální zábavu, ohlásila sluchátka Aurvana DJ Headphones navržená tak, aby umožnila dokonalý poslech mixované hudby. Zaujmout by mohly svou cenou a oslovit začínající diskžokeje...
Společnost Creative, významný hráč v oblasti produktů pro digitální zábavu, ohlásila sluchátka Aurvana DJ Headphones navržená tak, aby umožnila dokonalý poslech mixované hudby. Zaujmout by mohly svou cenou a oslovit začínající diskžokeje či ostatní uživatele přehrávačů ZEN. Tato profesionální sluchátka jsou vybavená kvalitními měniči nabídnout mají co nejlepší výkon ve studiích a klubech. Mají uzavřené provedení s komfortními mušlemi, které kombinují zvukovou izolaci s nízkým zabarvením zvuku a poskytují tak kvalitní hudební prožitek. Použité 40mm neodymové měniče se speciálními zvukovými cívkami CCAW (Copper-Clad Aluminium Wire) zajišťují přesné a lineární podání tónů.


Pro snadné použití ve studiích nebo při živých vystoupeních jsou mušle otočné o 180 stupňů vzhůru a přívodní kabel je veden pouze po jedné straně. Diskžokejové tak mohou sluchátka nosit při mixování příští skladby jakýmkoli způsobem. Aurvana DJ Headphones jsou kompatibilní s mixážními pulty i s přehrávači CD a MP3 a dalším profesionálním vybavením. Dodávají se (stejně jako většina konkurenčních produktů) s pozlaceným konektorem. Doporučená cena sluchátek je 1599Kč včetně DPH.

Zdroj: Creative