reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
reklama

Creative: Čtyři soustavy reproduktorů pro cestování

5.9.2005, Marek Štelčík, aktualita
Creative: Čtyři soustavy reproduktorů pro cestování
Firma Creative se snaží co nejvíce zvýšit komfort uživatelů a tak dodá na trh čtyři nové soustavy reproduktorů, které budou určené pro notebooky a přenosné MP3 přehrávače. Následující modely obsahují speciální neotitanové měniče, které mají...
Firma Creative se snaží co nejvíce zvýšit komfort uživatelů a tak dodá na trh čtyři nové soustavy reproduktorů, které budou určené pro notebooky a přenosné MP3 přehrávače. Následující modely obsahují speciální neotitanové měniče, které mají průměr pouze 33 mm.



TravelDock Zen Micro vytváří kompletní hudební systém pro mp3 přehrávače Zen Micro. Navíc obsahuje bezpečný a zároveň elegantní kryt, který chrání reproduktory během cestování. Po vložení přehrávače a zapojení do sítě, nabíjí tato reproduktorová soustava přehrávač Zen Micro. Pokud elektrická síť není k dispozici vydrží TravelDock Zen Micro přehrávat až 25 hodin hudby díky čtyřem AA bateriím. Výkon je 8 W RMS a k reproduktorům je možné připojit FM anténu. Dále je obsažen konektor USB a výstup na sluchátka či subwoofer. Cena je 6 225 Kč.




Druhá soustava TravelDock 900 obsahuje dva reproduktory a je k ní narozdíl od TravelDock Zen Micro možno připojit i ostatní přehrávače, například i konkurenční Apple iPod Shuffle. Soustava je opět vyrobena tak, že svým tvarem a designem poskytuje ochranu reproduktorům během přenášení. Výkon je tentokrát 4 W RMS a obsahuje digitální zesilovač. Čtyři AAA baterie nám poskytnou až 32 hodin přehrávání hudby a při připojení do sítě se přehrávač opět nabíjí. MP3 přehrávače se připojí pomocí mini jacku či stereo-jacku. Tuto variantu si můžeme pořídit za 4 225 Kč.




TravelSound 400 je určený především k notebookům a krytí reproduktorů má řešené jinak. Reproduktory je možné vyklápět do 180 stupňů a při sklopení dolů jsou tedy bezpečně chráněny proti poškození. Napájení je řešeno opět přes čtyři AAA baterie, které poskytnou až 35 hodin reprodukce. Výkon je stejný jako u TravelDock 900. Cena této sady je stanovena na 129 dolarů, což je zhruba 3 225 Kč.




TravelSound 250 je odlehčená varianta TravelSound 400. Má podobné uchycení reproduktorů a výkon 3 W RMS. Napájení je jako u posledních tří modelů řešeno pomocí čtyř AAA baterií poskytujících 25 hodin provozu. Konektory jsou stereo-jack a mini line-in. Za TravelSound 250 zaplatí případní zájemci 2 225 Kč.

Zdroj: www.digit-life.com