Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
6.5.2020, Jáchym Šlik, aktualita
Již poněkolikáté postihla hráče Counter-Strike: Global Offensive chyba, kvůli které mohou být zjevné příčiny vyhozeni z herního serveru. Řešení je stejné jako v předchozích situacích, stačí tedy smazat pár složek ve složce s hrou.
doriel (497) | 7.5.202010:39
no podle článku to vypadá, že ten kdo si upravuje textury a hraje si s hrou, tak se mu to teď vrací, protože jeho objekty se liší od těch co mají ostatní ;­) cheatujou a pak se diví že je to vykopne :­) dobře jim tak podvodníkům
Odpovědět0  0
Tak já vám k tomu něco řeknu, když už jste to načali.

Hra CS:GO má sakra velkej problém a není to nějaká chyba v odpojování.

Jde o to, že jako nejvýdělečnější hra Valve je těžce v PRDELI. Slušně to říct nelze. NAPROSTÁ LEŽ, že na tom vývojáři něco dělají. Nedělají nic, protože prakticky neexistuje konkurence tak na to kašlou.

Výsledek je ten, že v této hře podvádí úplně každej. Potkáte tam týpka co si včera založil steam učet a kosí vás jak PROgamer, přitom ještě ani hodnocení nemá. Takže podvodník. Skripty jsou dneska volně ke stažení a můžete si tam nastavit úplně všechno. Dokonce jsem viděl i trik s latencí, kdy cheaterský počítač příjmá data v reálně době a zobrazuje je hráči, ale odchozí pakety o změně polohy hráče posílá se zpožděním i 180milisekund. Obrana? Žádná.

Autoaimy už jsou tak dokonalé, že nepoznáte jestli mířil člověk nebo počítač, headshot nedáte na první kulku, ale většinou třetí nebo čtvrtou to tam padne. Pak to vypadá jako haluz. Nebo lidi kteří se jen tak dívají do zdi aby pomocí wallhacku viděli kde jsou ostatní hráči. Programy, které Vás celou hru nahlašují, že chetujete, máte třeba na sobě 10.000 hlášení, že jste podvodník, přitom podvodník je ten co váš nahlašuje, tím vám srazí trust faktor.

Trust faktor, položka která nejde vidět a která určuje jestli budete hrát s cheatry nebo ne. Nevíte jakou má hodnotu, ale z kompetetivních zápasů vytváří loterii. Prakticky se mi za půlroku stalo snad jednou dvakrát že jsem nehral s cheaterem. Skoro vždycky hrajete s podvodníkem. A když jsem se zeptal jak si ho zvednout, tak jsem na twitru dostal odpověď, že nemám nahlašovat hráče. Ano, že NEMÁM nahlašovat! Takže když vidím cheatra tak ho nenahlásím a tím pádem mi stoupne faktor důvěry? WTF??? To jako fakt? Tohle vám napíše výrobce, programátor nebo kdo se stará o CSGO na twitru. Mám dost jako.

128tickové servery nejsou, to znamená, že maximum změn které je server schopen zpracovat je 64 za vteřinu, takže i když máte fps 400 tak stejně neuvidíte víc jak 64 poloh hráčů v mapě, takže je vám těch 336 snímků k ničemu.

On tady napíše, že se o tu hru starají a že vydávají samý novinky a že pořád něco opravujou, Valve na tu hru kašle !!! Takový LŽI !!!

Naposledy vydali takovou novinku, že jsou shadery nějak rozbité a ani s mou gtx1080 se nedostanete přes 120FPS. Jo to je super udržovaná hra o kterou se někdo stará, leda prdy a kecy.

Až se tu objevila hra Valorant, tak najednou honem přispěchali s tím, že si můžu při spectatu prohlédnou jaký kdo má crosshair a třeba si jej i zkopírovat. WAU, po pěti letech.

Další věc je, že sbíráte XPčka, jenže ono to funguje i trošku jinak, všiml jsem si že když týden nehraji a naskočí mi tam týdení bonus, tak mě tu a tam server uzná zásah, kdy prostě nestihnu zamířit přesně, ale vystřelím tím směrem a protihráče zastřelím. Naprosto náhodně. Pokud, ale tu hru budu každej den hrát několik hodin a získávat ony XPčka, tak za týden mohu získat kolik? 5000 bodů a šmitec. Takže jakmile tuhle zásobu vyčerpám tak tohle uznávání servru zmizí. Najednou prostě střílím z blízka kulometem přímo do hlavy týpka a on nic, v klidu se otčí a dá mi hedku jak nic. Takže pro mě je

CS:GO, totálně rozbitá, nehratelná a zničená hra !

Je ničená společností Valve nashchvál aby hráči hru znechuceně vypnuli a koupili si jiné hry a Valve z těch hráčů vytáhlo víc peněz. Je to byznys a CS:GO má prostě spoustu hráčů, které je potřeba podojit. Taková je realita. Dokud tu nebude konkurence a neklesne počet hráčů na nějakou neudržitelnou hranici tak se nic nezmění.

nejvíc mě mrzí, že desert eagle je v té hře totálně zničen, znemožněn a prakticky je to zbraň k ničemu ale AWP je naprosto spolehlivě fungujicí master killer. Prostě můžete skákat, bunnyhopovat, běhat po mapě, a kdykoliv stačí jen namířit nějakým směrem a dáte komukoliv headku. AWP dokáže prostě otočit zápas a to je hodně špatně. U deserta u kterýho by bylo pochopitelná jakž takž nějaká přesnost míření při skákání bych to byl schopen pochopit, u AWP nikoliv, je to odstřelovačka která má 7Kg a né desert co má necelých 2Kg.

Ano každej řekne, že to cheatři zničili tu hru, já říkám ne, tu hru ničí samo Valve, které nechce aby jste tu hru hráli a proto na hře nepracují, nevylepšují ji a kašlou na anticheat.

A teď k mapám, každá nová mapa, je přespritovaná, s vloženýma částma, kam vás nepustí neviditelná zeď, ale zároveň snižuje viditelnost a FPS na dané mapě. Naposled zmršili de_cache, kde přidali stromy a keře. Úplně zbytečně z ponuré šedé mapy jakoby černobylu udělali rozkvetlou zelenou krajinku s rozkvetlou loukou. Dále chybí ikonické mapy jako de_aztec a de_dust, které byli v CS1 výborné. Na twitru jim to tam píšou tisíce lidí a co si myslíte, přidali nějaký dvě zabugovaný trapný mapy nějakej chlorine a anubis. Naštěstí zoo a tu multifunkční halu dali do pr...le.

Mohl bych tady vyjmenovat spoustu věcí co té hře chybí, ale nebudu to dělat, protože té hře stejně nejvíc chybí :
anticheat, anticheat, anticheat, anticheat, anticheat, anticheat a anticheat !!!

Jinak k tématu, já se s žádným vyhazováním nesetkal, protože nepodvádím a mám CSGO nainstalovane steamem bez žádného zásahu zvenčí. Takže to vyhazuje jen potrefený podvodníky, kteří se tváří jako, že né já nic nemám, ale mají a nebo měli. Nevěřím Valve ani nos mezi očima ani dobrý den a hráčům co jsou lepší než já stylem, že mě dají hedku škvírou o velikost 1pixelu.
Odpovědět2  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.