Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

D-Link poskytuje slevy na SOHO produkty a uvádí soutěž

17.8.2009, Jan Vítek, aktualita
D-Link poskytuje slevy na SOHO produkty a uvádí soutěž
Společnost D-Link ve svém zpravodaji uvedla, že i na tento měsíc prodloužila nabídku na switch DES-3028, který když si zakoupíte, dostanete jeden zdarma. A pak tu jsou také slevy na jiné produkty - 30 procent na Wireless N router DIR-615,...
Společnost D-Link ve svém zpravodaji uvedla, že i na tento měsíc prodloužila nabídku na switch DES-3028, který když si zakoupíte, dostanete jeden zdarma. A pak tu jsou také slevy na jiné produkty - 30 procent na Wireless N router DIR-615, 20 procent na NAS systém DNS-323-1TB a 25 procent na profesionální DNS-343. Novinka v podobě Wireless N kamery DCS-1130 pak bude dostupná také se slevou, a to 20 procent.



Následuje soutěž D-Mystery pro obchodníky a prodavače v kamenných obchodech. Ti se mohou přihlásit v průběhu srpna a čekat v září agenta, jenž bude pomocí náznaků vyžadovat produkt D-Link a pokud obchodník uspěje, dostane 500Kč voucher do řetězce mall.cz. Nejlepší prodejce také získá DNS-323 NAS. Přihlásit se je možné zde a pak je nutné na partner<at>dlink.cz poslat e-mail s předmětem D-Mystery "vaše DIČ".

A pak tu jsou demo ceny na profesionální IP kamery D-Link DCS-3415, DCS-3110 a DCS-6110 pro prodavače podobných systémů. Již nyní mohou zakoupit jeden kus se slevou 31 procent, ale je zapotřebí registrace na portálu Partner+ a na adresu partner<at>dlink.cz poslat e-mail s předmětem Securicam SDK demo "vaše DIČ". Doo e-mailu je také třeba zapsat modely kamer, o které je zájem, dodací adresu, telefonní kontakt a jméno distributora pro realizaci nákupu.

Zdroj: TZ D-Link