Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

D-Link přichází s upgrady na verzi 2.0 pro produkty založené na 802.11n

24.5.2007, Jan Vítek, aktualita
D-Link přichází s upgrady na verzi 2.0 pro produkty založené na 802.11n
Nedávno přišla Wi-Fi alliance s vyjádřením, že již v červnu se objeví nové produkty založené na specifikacích 802.11n verze 2.0. Nyní již firma D-Link oznámila nejnovější upgrady, které s touto verzí budou pracovat a rovněž ponesou specifikaci...
Nedávno přišla Wi-Fi alliance s vyjádřením, že již v červnu se objeví nové produkty založené na specifikacích 802.11n verze 2.0. Nyní již firma D-Link oznámila nejnovější upgrady, které s touto verzí budou pracovat a rovněž ponesou specifikaci „Connect with Intel Centrino“ pro kompatibilitu s platformou Intel Next-Gen Wireless-N.



„Program Intelu ‚Connect with Centrino‛ zaručuje, že uživatelé technologických platforem Intel Centrino získají ve svých domácích bezdrátových sítích rychlost, dosah a robustnost, které slibuje chystaná norma 11n,“ řekl Randy Nickel, ředitel oddělení bezdrátových sítí a mobilních produktů Intel Corporation. „Splněním náročného certifikačního programu Intelu prokázala společnost D-Link svoji snahu podporovat a rozvíjet všechny možnosti návrhu standardu 802.11n.“

„Máme radost, že jsme první, kdo přichází na trh s produkty pro návrh 11n verze 2.0 a kdo spolupracuje se společností Intel na poskytování produktů a technologií, které přináší slibovanou konvergenci domácích síťových komunikací,“ řekl AJ Wang, vedoucí technických služeb D-Link.

Produkty D-Link verze 1.0 a upgrady pro verzi 2.0 jsou založeny na technologiích Atheros XPAN draft 11n s ochranou proti zneužití Clear Channel Assessment. Je to například bezdrátový N gigabitový směrovač D-Link DIR-655, PCI Express adaptéry pro stolní počítače D-Link DWA-556 a DWA-547, ExpressCard adaptér pro notebooky D-Link DWA-643 a také CardBus adaptér pro notebooky D-Link DWA-645.

Zdroj: D-Link