Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

D-Link uvádí na trh nové produkty pro 3G

11.2.2010, Jan Vítek, aktualita
D-Link uvádí na trh nové produkty pro 3G
Společnost D-Link se začala více orientovat na produkty pro sítě 3G a nyní uvádí hned čtyři nové přírůstky. Jedná se o DIR-457 myPocket – 3G HSDPA směrovač, DWM-152 – 3G HSDPA USB adaptér, DIR-412 – 3G bezdrátový směrovač a DIR-455 3G –...
Společnost D-Link se začala více orientovat na produkty pro sítě 3G a nyní uvádí hned čtyři nové přírůstky. Jedná se o DIR-457 myPocket – 3G HSDPA směrovač, DWM-152 – 3G HSDPA USB adaptér, DIR-412 – 3G bezdrátový směrovač a DIR-455 3G – HSDPA mobilní komunikační směrovač.



DIR-457 myPocket je tenký mobilní směrovač na cesty s rychlostí downloadu až 3,6 Mb/s. Na baterii vydrží fungovat dvě hodiny a dokáže zajistit 3G konektivitu pro herní a mediální zařízení, která mají vestavěné připojení Wi-Fi. Dočkáme se také čtečky pro karty microSD a to vše za cenu 3790 bez DPH.



DWM-152 jako adaptér s HSDPA a USB dovoluje po připojení k síti přenášet data, streamovat média nebo posílat SMS zprávy. Můžeme jej také použít také spolu s některým kompatibilním směrovačem D-Link jako modem pro sdílení 3G připojení. Jeho cena činí 1549 bez DPH.



DIR-412 je tu také pro mobilní přístup k internetu, ale i doposud využívanou širokopásmovou službu. Zařízení podporuje také funkci překonání výpadku WAN, po čemž se automaticky připojí k 3G síti pomocí USB adaptéru. S tímto zařízením budou kompatibilní adaptéry pro 4G, jež jsou nyní ve vývoji.



A nakonec to je DIR-455 3G pro firmy. Slouží pro připojení tam, kde není k dispozici běžný broadband, nebo jako záloha při jeho výpadku. Jsou tu všechny funkce tradičního ethernetového směrovače, analogový port pro klasický telefon. Jeho cena oznámena nebyla.

D-Link nakonec oznámil, že v tomto roce posílí svoje portfolio spotřebních a SMB produktů řadou nových bezdrátových 3G kompatibilních zařízení. Můžeme se tedy těšit i na další 3G novinky v průběhu roku.

Zdroj: TZ D-Link