Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

D-Link uvádí nové lépe spravovatelné a zabezpečené produkty pro 802.11n

8.4.2010, Jan Vítek, aktualita
D-Link uvádí nové lépe spravovatelné a zabezpečené produkty pro 802.11n
Společnost D-Link si připravila nová plně řízená a unifikovaná řešení pro 802.11n, které jsou určeny středním a velkým firmám, které mají zájem o navýšení kapacity své bezdrátové sítě. Nové produkty mají detekovat a eliminovat pirátské přístupové...
Společnost D-Link si připravila nová plně řízená a unifikovaná řešení pro 802.11n, které jsou určeny středním a velkým firmám, které mají zájem o navýšení kapacity své bezdrátové sítě. Nové produkty mají detekovat a eliminovat pirátské přístupové body a obsahovat pokročilé bezpečnostní funkce i proti průnikům do bezdrátové sítě.



Prvním z nich je DWS-4026 - unifikovaný kabelový/bezdrátový přepínač/řadič nové generace s novými funkcemi. Ten dokáže řídit až 64 bezdrátových přístupových bodů a v několika kusech umožní vytvoření tzv. clusteru, čili skupiny přepínačů a administrátoři je budou moci spravovat všechny přes jednu řídicí jednotku. Dále se setkáme třeba s funkcí Auto-Voice VLAN vyhledávající VoIP streamy pro jejich upřednostnění a Fast Roaming má zajistit nepřetržité spolehlivé bezdrátové připojení, které je důležité pro mobilní aplikace. DWS-4026 dokáže sloužit také jako L2+ PoE přepínač se svými combo SFP porty, volnými sloty pro doplňkové 10gigabitové připojení, podporou napájení přes Ethernet (Power over Ethernet) a možností připojení redundantního napájecího zdroje (RPS).



Vedle toho byl představen také DWL-8600AP, ovšem ten byl prezentován pouze coby unifikovaný bezdrátový 802.11n dvoupásmový přístupový bod.

Zdroj: TZ D-Link