Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

D-Link uvádí stolní přepínač DES-1008P s 8 porty pro napájení přes Ethernet

27.9.2007, Marek Štelčík, aktualita
D-Link uvádí stolní přepínač DES-1008P s 8 porty pro napájení přes Ethernet
Rychlý, flexibilní a snadno instalovatelný – to jsou tři z vlastností, kterými chce společnost D-Link zaujmout svým novým přepínačem DES-1008P. Ten navíc nabídne podporu napájení přes Ethernet (PoE). Přepínač DES-1008P je vyvinutý pro uživatele...
Rychlý, flexibilní a snadno instalovatelný – to jsou tři z vlastností, kterými chce společnost D-Link zaujmout svým novým přepínačem DES-1008P. Ten navíc nabídne podporu napájení přes Ethernet (PoE). Přepínač DES-1008P je vyvinutý pro uživatele v domácnostech a malých kancelářích. Jako přepínač je možné využít DES-1008P pro připojení počítačů, tiskáren, přístupových bodů, IP telefonů, síťových úložišť dat (NAS) a libovolných dalších ethernetových zařízení v rámci sítě a zároveň tyto PoE zařízení napájet. Čtyři z osmi portů na DES-1008P podporují standard IEEE 802.3af pro PoE.



Každý z těchto portů může dodávat až 15,4 W, což umožňuje uživatelům připojit PoE zařízení kompatibilní se standardem IEEE 802.3af o celkovém příkonu až 56 W bez potřeby používat doplňkové napájecí zdroje. Přepínač je určen pro vytváření jednoduchých sítí, nevyžaduje žádnou konfiguraci a jeho instalace má být snadná a rychlá. Podpora funkce auto-MDI/MDI-X na všech portech odstraňuje nutnost používat pro připojení k jinému přepínači nebo rozbočovači křížený kabel. Cena s DPH se bude pohybovat okolo 3300Kč.

Zdroj: D-Link