Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Další novinky od společnosti Transcend

1.12.2006, Marek Štelčík, aktualita
Další novinky od společnosti Transcend
Společnost nezůstala u paměťových modulů a představuje i další novinky. Představeny byly totiž nové 2,5“ disky série StoreJet, tedy konkrétně StoreJet SATA, které nabídnou odolný kryt ze slitiny hliníku. Jedná se o kompaktní externí disk,...
Společnost nezůstala u paměťových modulů a představuje i další novinky. Představeny byly totiž nové 2,5“ disky série StoreJet, tedy konkrétně StoreJet SATA, které nabídnou odolný kryt ze slitiny hliníku.


Jedná se o kompaktní externí disk, který se Vám bez problému vejde do dlaně a nabídne kapacitu až 120GB. Kryt bude nabízen v červené, modré a stříbrné barvě. Dodáván bude s balíkem aplikací a připojit ho můžete skrze USB. Aby toho nebylo málo tak byly představeny i přenosné flash paměti JetFlash V10 s kapacitou až 8GB. Ty mají rozměry 64 x 21 x 10mm a hmotnost pouhých 11g. Nabízí samozřejmě různé prvky pro ochranu, zabezpečení a případnou obnovu Vašich dat . Modelové číslo novinky s kapacitou 8GB je TS8GJFV10.


Ani zde nechybí balík příslušného softwaru. Nakonec společnost představila i nový mp3 přehrávač T.sonic 630. Ten nabídne opět podporu souborů WMA, MP3, WMA s DRM10 a OGG. Uživatelům zobrazuje informace na čtyřřádkovém OLED displeji a podporuje zobrazování textu písně. Přehrávač obsahuje až 4GB paměť (konkrétně modelové číslo TS4GMP630) pro písně (či jiné data) a rozměry jsou 73 x 33 x 12,5mm, hmotnost pak 30g včetně Li-ion baterie.



Dostupná bude 4GB verze v černém provedení, 2GB v bílé barvě a 1GB varianta přehrávače nabízí fialové provedení. Na baterie vydrží přehrávat v kuse až 15 hodin. Ani zde se bohužel neuvádí cena jednotlivých modelů.

Zdroj: digit-life